duminică, 6 noiembrie 2016

Bayern remizeaza la München cu TSG 1899 Hoffenheim in etapa a zecea din Bundesliga.

Sambata 5 noiembrie 2016,la München pe stadionul Allianz Arena s-a disputat partida dintre Bayern München si TSG 1899 Hoffenheim,din etapa a zecea din cadrul Bundesliga.
Partida terminata la egalitate cu scorul final de 1-1(1-1),ambele goluri au fost inscrise in prima parte a partidei ,pentru TSG 1899 Hoffenheim a inscris in minutul 16 ,Kerem Demirbay iar pentru echipa gazda Bayern golul a fost inscris in propria poarta de catre mijlocasul lui TSG 1899 Hoffenheim,Steven Zuber in minutul 34 ,acelasi Steven Zuber a fost foarte aproape de a inscrie a doua oara in propria poarta in minutul 65 .
Robert Lewandowski desi a fost la un pas sa faca hattrick-ul in partida disputata la Eindhoven ,in Uefa Champions League ,in aceasta partida nu a reusit sa impresioneze prea mult ,probabil ca se gandeste la partida echipei sale nationale care va juca pe 11 noiembrie 2016,la Bucuresti.
In aceasta partida jucatori antrnati de Julian Nagelsmann au dovedit ca isi merita locul in clasament in Bundesliga ,si desi au un lot destul de tanar au dovedit ca pot juca de la egal la egal cu actuala campioana  a Germaniei.
Antrenorul Julian Nagelsmann este cel mai tanar antrenor din istoria Bundesligii ,acesta in varsta de 29 de ani ,pana in prezent nu i-a dezamagit pe cei care l-au numit in functie ,acesta a preluat echipa de pe locul 17 si a reusit  sa o salveze de la retrogradare ,dupa zece partide disputate in Bundesliga nu a pierdut niciuna si are mari sanse sa se lupte la un loc in Champions League .
La aceasta partida Bayern a jucat in echipament produs din materiale reciclate in insulele Maldive ,producatorul de echipament sportiv Adidas a mentionat ca si echipa spaniola Real Madrid va juca in echipament din materiale reciclabile,de mentionat ca atat Bayern München cat si Real Madrid au acelasi  furnizor de echipament sportiv .
La crearea acestor tricouri din materiale din plastic reciclate ,a contribuit firma Parley Ocean Plastic , care a desfasurat o campanie de curatare a insulelor Maldive,pentru evidentierea efortului facut de firma Parley pentru curatarea oceanelor ,cele doua cluburi participante au fost de acord impreuna cu sponsorii sa aiba o sigla mai putin vizibila pentru a face ca aceste tricouri realizate sa aiba un aspect uniform si sa fie cat mai apropiate cauzei.
Design-ul a fost conceput cu o plasă aflată pe partea interioară a mânecilor pentru a îmbunătăţi circulaţia aerului, un guler pe care este inscripţionat mesajul “For the Oceans” şi cu o etichetă adidas x Parley în formă de buclă cu un cip NFC integrat pentru a le oferi fanilor mai multe detalii legate de parteneriat.
Compania Adidas ajuta  firma Parley Oceans Plastic ,in campania sa de oprire a poluari cu plastic a oceanelor si doreste ca in viitor sa transforme deseurile din ocean in imbracaminte de inalta calitate ,prin transformarea deseurilor din plastic in fibre tehnice.
Mijlocasul lui Bayern, Xabi Alonso a declarat :"Este o onoare să purtăm acest echipament în premieră. Respirăm aerul ce vine dinspre oceane şi este foarte important să facem ceea ce putem pentru a le proteja. Sunt foarte încântat că vom purta echipamentele fabricate din materialele reciclate din ocean".
Echipa spaniola Real Madrid va purta aceste tricouri in data de 26 noiembrie 2016,la partida contra echipei Sporting de Gijon .
"Oceanul este un loc apropiat sufletului meu având în vedere că am copilărit în Rio de Janeiro și am amintiri plăcute jucându-mă pe plajă când eram copil.
Este minunat să  fac parte din acest proiect și să știu că si echipa pe care o îndrăgesc face ceva diferit şi contribuie la menținerea oceanelor curate.",a declarat Marcelo Vieira, fundasul lui Real Madrid.
La aceasta partida au asistat aproximativ 75.000 de spectatori ,arbitrul principal al acestei partide a fost  Markus Schmidt din Stuttgart.
Cartonase galbene:Sebastian Rudy in minutul 56 si Ermin Bucakcic in minuutul 90 .
Bayern Munchen:
Manuel Neuer, Rafinha, Jerome Boateng (David Alaba -minutul 82),Mats  Hummels, Bernat , Thiago, Xabi Alonso,Arturo Vidal (Thomas Müller-minutul  69) ,Arjen Robben (Kingsley Coman -minutul 78), Robert Lewandowski, Douglas Costa.
TSG 1889 Hoffenheim:
Oliver Baumann , Süle, Vogt, Hübner (Bicakcic -minutul 46) ,Sebastian Rudy,, Kaderábek, Amiri (Rupp-minutul 57), Demirbay, Zuber , Wagner, Ermin Kramaric (Vargas -minutul 71).
Desi a remizat si a pierdut doua puncte ,Bayern München ramane in continuare pe primul loc in clasament cu 24 de puncte ,urmata de revelatia acestui sezon RB Leipzig cu acelasi numar de puncte 24 ,dar un golaveraj inferior ,locul trei este ocupat de TSG 1899 Hoffenheim cu 20 de puncte ,acelasi numar de puncte ca si ocupanta locului 4 ,Hertha Berlin .
Rezultate etapa 10 Bundesliga :
Hertha Berlin -Borussia Monchengladbach=3-0

Hamburg SV-Borussia Dortmund =2-5

SC Freiburg -VfL Wolfsburg =0-3

Bayer 04 Leverkusen -SV Darmstad 98=3-2

FC Ingolstadt 04-FC Augsburg=0-2

Eintracht Frankfurt -1 FC Koln =1-0

RB Leipzig-1 .FSV Mainz =3-1

FC Schalke 04-SV Werder Bremen =3-1