vineri, 1 iulie 2016

Nationala Germaniei foloseste tehnologie de la SAP.

Compania germana SAP, furnizeaza o serie de aplicatii de natura tehnica care ajuta nationala Germaniei sa aiba o pregatire mai buna si sa cunoasca totul despre orice adversar .
Parteneriatul dintre firma germana SAP si nationala Germaniei (DFB) a inceput in data de 5 martie 2013 ,cu doar un an inaintea Campionatului Mondial din Brazilia din anul 2014,firma SAP a furnizat toate tehnologiile si informatiile necesare pregatiri antrenamentelor si viitoarelor partide de la acest mare turneu final mondial ,care a fost castigat de catre nationala germana de fotbal .

                                              sursa video:YouTube
Pe scurt iata si o parte din tehnologia  furnizata de firma germana SAP :
SAP Challenger Insights ,este o aplicatie prin care staff-ul nationalei Germaniei are acces la date despre  oricare posibil adversar ,informatii despre ofensiva si defensiva adversarului ,scheme folosite ,tactica de joc ,aceste date pot fi accesate in timp real prin intermediul SAP HANA Cloud Platform .
                                              sursa video:YouTube
In urma analizari acestor informatii ,antrenorul principal cat si staff-ul tehnic poate sa puna la punct un mult mai bun mod de antrenament si pot da ulterior indicatile necesare fiecarui  jucator din lot .
De mentionat ca toti  jucatorii nationalei Germaniei au tablete pe care primesc informatiile necesare ,iar daca este nevoie chiar in pauza unei partide se poate vedea statistica primei reprize ,greselile facute si in caz de nevoie se poate schimba chiar tactica de joc pentru partida respectiva in care jocul nu a mers asa cum trebuia.  
Penalty Insights Function este o alta aplicatie ,care poate oferi informatii importante pentru portarii sau staff-ul  nationalei Germaniei ,despre cum executa loviturile de la 11 metri jucatorii adversi .
Match Insights, o aplicatie standard a soluţiei Sports One oferită de companie, aplicaţia Match Insights dispune acum de o interfaţă nouă prin intermediul căreia se  pot accesa informaţii din partidele anterioare împotriva adversarilor  din cadrul turneului final al Euro 2016. 
Sports One include şi aplicaţia SAP Team One, care este un fel de reţea de socializare internă prin intermediul căreia jucătorii pot partaja clipuri şi imagini, dar şi discuta, în camere de chat individuale, aspecte legate de partidele disputate..