duminică, 29 octombrie 2017

Bayern dubla victorie cu RB Leipzig .

Bayern München a avut o săptămână deosebit de grea datorită dublei cu RB Leipzig, însă a reuşit să obţină victoria atât în partidă din cupă cât şi în partidă din campionatul german de fotbal (Bundesliga).
Desi in prima partida din Cupa Germaniei ,disputata la Leipzig in data de 25 octombrie 2017,pe stadionul Red Bull Arena cu o audienta deaproximativ 42.560 spectatori,jucatorii lui Bayern au invins greu la loviturile de departajare ,totusi au facut-o si au mers mai departe in Cupa Germaniei ,scorul final al acestei partide a fost de 5-4 .
Arbitrul principal al acestei partide a fost Felix Zwayer din Berlin.
Cartonase galbene:Jerome Boateng, Arturo Vidal, Joshua Kimmich, Thiago Alcantara.(Bayern München).
Cartonas rosu:Naby Keita(RB Leipzig)
După ce la finalul timpului regulamentar de joc scorul a fost de 1-1, golurile în timpul regulamentar de joc au fost înscrise de: Emil Forsberg în minutul 68 din penalty, pentru RB Leipzig, şi Thiago Alcantara în minutul 73 pentru Bayern München.
Dupa cele 120 de minute de joc ,scorul fiind egal 1-1 ,s-a trecut la executarea loviturilor de departajare ,golurile la aceste lovituri au fost inscrise de :Robert Lewandowski ,David Alaba,Mats Hummels,Sebastian Rudy si Arjen Robben pentru Bayern München,pentru RB Leipzig au inscris Bernardo Fernandes da Silva ,Kevin Kampl ,Marcel Halstenberg si Willi Orban ,a ratat Timo Werner.
Foarte bună prestaţia portarului în vârstă de 27 de ani de la RB Leipzig, Peter Gulacsi acesta a apărat în destule situaţi dificile pentru echipa sa, fără aceste intervenţii salvatoare această partidă nu ar mai fi avut nevoie de prelungiri.
Iata si lotul celor doua echipe in aceasta partida din Cupa Germaniei:
RB Leipzig:
Péter Gulácsi , Bernardo Fernandes da Silva ,Willi Orban,Upamecano,Marcel Halstenberg ,Naby Keita,Kevin Kampl ,Sabitzer (Laimer -minutul 101),Emil Forsberg (Klostermann-minutul 109).
Bayern München:
Sven Ulriich ,Joshua Kimmich,Jerome Boateng, Mats Hummels, David Alaba,Corentin Tolisso (Rafinha -minutul 88),Arturo Vidal (Sebastian Rudy-minutul 57),Arjen Robben, Thiago Alcantara(Wriedt -minutul 101),Kingsley Coman (Javi Martínez -minutul 60).
În cea de-a doua partidă disputată contra celor de la RB Leipzig, la un interval de trei zile, în data de 28 octombrie 2017 la München pe stadionul Allianz Arena cu o audienţă de aproximativ 75.000 de spectatori,
Bayern a reuşit să învingă clar la o diferenţă de două goluri în etapa cu numărul zece din Bundesliga, scorul final al acestei partide a fost de 2-0(2-0).
Jucătorii celor de la RB Leipzig nu au reuşit să mai reziste atacurilor lui Bayern, după eliminarea lui Willy Orban în minutul 13 al primei reprize, primul gol a venit destul de repede în minutul 19
Arbitrul principal al acestei partide a fost Daniel Siebert din Berlin.
Cartonas galben :Thiago Alcantara(Bayern München).
Cartonas rosu: Willi Orban in minutul 13(RB Leipzig).
Golurile acestei partide au fost inscrise de :James Rodríguez in minutul 19 ,si Robert Lewandowski in minutul 38.
Bayern München:
Sven Ulreich ,Joshua Kimmich (Rafinha -minutul 84),Jerome Boateng,Mats Hummels, David Alaba ,Javi Martínez, Rudy ,Arjen Robben (Tolisso-minutul 86),Thiago Alcantara, James Rodriguez,Robert Lewandowski (Arturo Vidal-minutul 45)
RB Leipzig
Peter Gulacsi , Klostermann, Orban, Upamecano,Marcel Halstenberg ,Naby Keita, Demme , Sabitzer (Bruma -minutul 46),Emil Forsberg (Laimer -minutul 62) ,Poulsen, Timo Werner (Konaté -minutul 22)
După această victorie Bayern München este noul lider în Bundesliga, după zece etape disputate ocupa primul loc cu 23 de puncte, pe locul doi se află Borussia Dortmund cu 20 de puncte, şi RB Leipzig pe locul 3 cu 19 puncte.
După un început destul de bun iată că Borussia Dorttmund a fost învinsă de Hannover 96 cu scorul de 4-2., după această victorie nou promovata Hannover 96 ocupă locul 4 cu 18 puncte.
Borussia a obţinut doar un singur punct în ultimele trei partide disputate în Bundesliga punct obţinut în partida de la Frankfurt, scor 2-2, şi deşi a condus cu scorul de 2-0, nu au reuşit să învingă la Frankfurt.
Rezultate etapa cu numarul 10 din Bundesliga:
FSV Mainz - Eintracht Frankfurt =1-1 (0-1).
TSG 1899 Hoffenheim -Borussia  Monchengladbach =1-3(1-0).
Hertha Berlin - Hamburg SV =2-1(1-0).
Schalke 04 - VfL Wolfsburg= 1-1(1-0).
Bayer Leverkusen - FC Koln= 2-1(0-1).
Hannover 96 - Borussia Dortmund= 4-2(2-1).

Werder Bremen -FC Augsburg=0-3(0-3).
VfB Stuttgart -SC Freiburg=3-0(2-0).