sâmbătă, 19 septembrie 2020

Bayern victorie la scor în prima etapă din Bundesliga.

          

Ieri seară, la München pe stadionul Allianz Arena s-a disputat partida din prima etapă din Bundesliga, dintre Bayern München şi Schalke 04.

Bayern a reuşit să înscrie opt goluri în această primă partida din noul sezon 2020/2021 al Bundesliga, scorul final al acestei partide a fost de 8-0(3-0).
Această partidă din Bundesliga, dintre cele două echipe este cu numărul 101, Bayern are 54 de victorii, Schalke 04 are 18 victorii, iar 28 de partide s-au încheiat la egalitate.
Arbitrul principal al acestei partide a fost Felix Zwayer din Berlin.
Caronase galbene:Joshua Kimmich (Bayern  München)/ Ozan Kabak, Benjamin Stambouli (Schalke 04).
După plecarea lui Thiago Alcantara la FC Liverpool, numărul 6 a rămas disponibil şi a fost luat de Joshua Kimmich, pentu noul sezon 2020/2021.
Golurile acestei partide au fost inscrise de :Serge Gnabry in minutele 4,47 si 59,Leon Goretzka in minutul 19,Robert Lewandowski in minutul 31(penalty),
Thomas Müller in minutul 70,Leroy Sane in minutul 72,si Jamal Musiala in minutul 81 atacantul de 17 ani a devenit cel mai tanar marcator al clubului din München.
Cu acest scor de 8-0, Bayern este prima echipă din istoria Bundesliga care înscrie mai mult de 7 goluri în partida de deschidere a unui nou sezon.
Serge Gnabry este marcatorul primului gol al acestui nou sezon din Bundesliga şi jucătorul care a realizat şi primul său hat-trick în Bundesliga.
Bayern  München:
Manuel Neuer, Benjamin Pavard, Niklas Süle, Jerome Boateng (Richards -minutul 73), Lucas Hernández , Joshua Kimmich, Leon Goretzka (Corentin Tolisso - minutul 51) Leroy Sané (Michael Cuisance -minutul 73), Serge Gnabry (Jamal Musiala -minutul 73),Thomas Müller (Joshua Zirkzee -minutul 82) Robert Lewandowski.

Schalke 04:
Ralf Fährmann ,Sebastian Rudy, Stambouli, Kabak, Oczipka ,Suat Serdar (Alessandro Schöpf -minutul 30), Nabil Bentaleb , Robin Matondo (Benito Raman -minutul 65), Mark Uth, Armine Harit (Timo Becker-minutul 79), Goncalo Paciencia (Skrzybski -minutul 79).

Următoarea partidă pentru Bayern München, este în Supercupa Europei aceasta se va disputa în data de 24 septembrie 2020 la Budapesta (Ungaria) pe stadionul Puskas Arena, contra FC Sevilla (Spania) actuala câştigătoare a UEFA Europa League.
Această partidă se va disputa cu spectatori în tribună şi va fi prima partidă internaţională care se va disputa cu spectatori de la începutul pandemiei de coronavirus, singura condiţie UEFA in afara celor care sunt cerute in prezent pentru disputarea partidelor de fotbal,este ca stadionul să fie cu spectatori la capacitate de doar 30 la sută.
Capacitatea maximă a stadionului Puskas Arena este de 67.215 de locuri.