marți, 18 aprilie 2017

Eroii din Leverkusen.

Sambata 15 aprilie 2017,la Leverkusen pe stadionul BayArena in etapa a 29-a din Bundesliga s-a disputat partida dintre Bayer Leverkusen si Bayern München,partida terminata la egalitate scor final 0-0.
Arbitrul principal al acestei partide a fost Daniel Siebert din Berlin ,la aceasta partida au asistat aproximativ 30.210 spectatori .
Cartonas galben :Charles Aránguiz(Bayer Leverkusen).
Cartonas rosu :Tin Jedvaj(Bayer Leverkusen).in minutul 59.
Desi au reusit sa obtina doar un punct pe teren propiu ,,jucatorii antrenati de Tayfun Korkut, antrenorul de doar 42 de ani al lui Bayer Leverkusen ,merita sa fie felicitati pentru modul in care au gestionat aceasta partida ,si pentru faptul ca au reusit sa nu primeasca gol de la o echipa cum este Bayern ,timp de peste 30 de minute au reusit sa evite sa primeasca gol desi au jucat in 10 jucatori ,dupa eliminarea in minutul 59 a lui Tin Jedvaj.,
Tayfun Korkut a preluat conducerea echiei in etapa a 24 -a dupa demiterea lui Roger Schmidt care a fost invins la scor de Borussia Dortmund ,scor 6-2 in etapa a 23-a din Bundesliga.
Roger Schmidt, antrenorul in varsta de 49 de ani, a preluat echipa din Leverkusen în iulie 2014, iar în acest sezon a ajuns în optimile de finală ale Ligii Campionilor.,unde a fost eliminata de Atletico Madrid.
Jucatorii lui Bayer Leverkusen pot fi considerati eroii acestei partide ,au reusit sa dea o replica deloc placuta pentru jucatorii antrenatti de Carlo Ancelotti,care au fost destul de neinspirqati in aceasta partida desi au jucat aproape o repriza cu un jucator in plus .
Portarul gazdelor Bernd Leno a aparat suturile trimise din toate pozitile de jucatorii lui Bayern ,si poate  fi considerat ingerul pazitor al lui Bayer Leverkusen in aceasta partida.
Bayer Leverkusen :
Bernd Leno , Hilbert, Jedvaj, Toprak, Wendell , Baumgartlinger, Aranguiz (Dragovic -minutul 62), Bailey, Havertz (Bailey-minutul  87), Kampl, Brandt (Bellarabi -minutul 66) Volland.
Bayern München:
Manuel Neuer , Rafinha,Javi Martínez (Philipp Lahm-minutul 72), David Alaba, Bernat, Joshua Kimmich,Arturo Vidal .Kingsley Coman (Xabi Alonso-minutul 69), Thiago Alcantara, Douglas Costa (Robben -minutul 60) Thomas Müller.
Dupa aceasta partida terminata la egalitate ,si pierderea a doua puncte in deplasare ,Bayern München ramane pe primul loc cu 69 de puncte ,pe locul doi in continuare se afla RB Leipzig cu 61 de puncte ,iar pe locul 3 se afla TSG 1899 Hoffenheim cu 54 de puncte ,la doar un punct distanta de locul 4 ocupat de Borussia Dortmund cu 53 de puncte .
Iata si rezultatele etapei cu numarul 29 din Bundesliga:
Borussia Dortmund -Eintracht Frankfurt =3-1(2-1)
RB Leipzig -Sport Club Freiburg=4-0(2-0).
FC Augsburg -1.FC Koln=2-1(2-0).
VfL Wolfsburg-FC Ingolstadt=3-0(1-0)
TSG Hoffenheim-Borussia Mönchengladbach=5-3(2-2).
1.FSV Mainz 05-Hertha Berlin=1-0(1-0).
Werder Bremen -Hamburg SV=2-1(1-1).
SV Darmstadt 98-FC Schalke 04=2-1(1-0).