duminică, 6 februarie 2022

Bayern victorie cu RB Leipzig in etapa a 21-a din Bundesliga.

Sâmbătă 5 februarie 2022 în etapa a 21-a din Bundesliga pe stadionul Allianz Arena din München s-a disputat partida dintre Bayern München şi RB Leipzig.
Această partidă a fost câştigată cu scorul final de 3-2(2-1) de Bayern München.
Pentru prima dată de la sfârșitul lunii noiembrie 2021 aproximativ 10.000 de spectatori au fost prezenți pe stadionul Allianz Arena arbitrul principal al acestei partide a fost Sven Jablonski din Bremen.
În ziua partidei cu Leipzig, Allianz Arena s-a aprins din nou în violet cu ocazia Zilei Comemorării în fotbalul german, care este sărbătorită anual în zilele din jurul datei de 27 ianuarie pentru a comemora victimele Holocaustului, în acest an Bundesliga comemorează persoanele care au murit în timpul dictaturii naziste din cauza dizabilităților fizice sau mentale.
Cartonaşe galbene: Hernández (Bayern München) /Laimer, Nkunku, Henrichs (RB Leipzig).
Golurile acestei partide au fost inscrise de :Thomas Müller in minutul 12,Robert Lewandowski in minutul 44 si Serge Gnabry in minutul 58 pentru Bayern  München.
Pentru RB Leipzig au inscris Andre Silva in minutul 27 si Cristopher Nkunku in minutul 53.
Bayern  München:
Manuel Neuer, Benjamin Pavard, Niklas Süle, Lucas Hernández (minutul 72-Dayot Upamecano) Serge Gnabry, Joshua Kimmich, Corentin Tolisso (minutul 63-Jamal Musiala), Kingsley Coman (minutul 84-Tanguy Nianzou) Thomas Müller (minutul 84-Marcel Sabitzer),Robert Lewandowski, Leroy Sané.
RB Leipzig:
Gulácsi , Mukiele (minutul 72-Henrichs), Orban, Gvardiol , Klostermann, Laimer (minutul 61 Haidara), Kampl (minutul 45-Szoboszlai), Angeliño ,Olmo (minutul -61 Forsberg),Cristopher Nkunku ,Andre Silva (minutul -80 Poulsen).
După 21 de etape disputate în Budesliga pe primul loc se află Bayern München cu 52 puncte pe locul 2 se află Borussia Dortmund cu 43 puncte urmată pe locul 3 de Bayer Leverkusen cu 38 puncte locul 4 este ocupat de Union Berlin cu 34 puncte.