luni, 10 septembrie 2018

Nationala Germaniei un egal si o victorie .

Naţionala de Fotbal a Germaniei a jucat joi 6 septembrie 2018, prima partidă oficială după eliminarea din grupe la Campionatul Mondial din acest an desfăşurat în Rusia.
În cadrul Liga Naţiunilor, care este noua competiţie a UEFA, echipa naţională a Germaniei a disputat partida contra echipei Franţei, pe stadionul Allianz Arena din Munchen.
Din Liga A, Grupa 1 din cadrul Liga Naţiunilor fac parte echipele: Germania, Olanda şi Franţa.
O partidă intre fostă campioană mondială în anul 2014 şi actuala campioană mondială în anul 2018, deşi au eevolut în această partidă foşti şi actuali campioni mondiali în această partidă nu s-a înscris nici un gol, această partidă s-a terminat la egalitate scor 0-0.
La aceasta partida au asistat aproximativ 67.485 de spectatori ,arbitrul principal al acestei partide a fost  Daniele Orsato din Italia.
Cartonas galben:Antonio Rudiger (Germania).
După eliminarea de la Campionatul Mondial, echipa antrenată de Joachim Low a reuşit să arate suporterilor că sunt pe drumul cel bun, obţinând un rezultat de egalitate cu actuala campioană mondială Franţa.
Urmeaza o partida destul de grea in aceasta grupa 1, contra echipei Olandei la Amsterdam in data de 13 octombrie 2018 ,pe stadionul Johan Cruyff.
Până la această dată naţionala Germaniei a stabilit şi o partidă amicală în compania echipei Peru, pe care a învins-o cu scorul de 2-1(1-1).
Această partidă s-a disputat duminică 9 septembrie 2018, pe stadionul Rhein Necktar Arena din Hoffenheim, deşi au fost conduşi în prima repriză, jucătorii antrenaţi de Joahim Low au reuşit să egaleze şi să învingă pe finalul acestei partide.
Germania: Ter Stegen , Ginter (Kehrer-minutul 72), Jerome Boateng (Antonio Rudiger-minutul 46), Suele, Schulz ,Joshua Kimmich, Julian Brandt (Niklas Petersen,-minutul 70), Ilkay Gundogan (Thomas. Muller-minutul 84), Toni Kroos ,Timo Werner (Havertz-minutul 88)Marco Reus (Draxler-minutul 46).
Antrenor principal: Joachim Low.
Peru: 
Pedro Gallese , Luis Advincula, Araujo, Santamaria, Trauco , Pedro Aquino, Farfan ,Christian Cueva, Yotun (Calcaterra,-minutul 76), Edison Flores (Marcos Lopez,-minutul 67),Raul Ruidiaz (Sergio Pena-minutul 86).
Antrenor principal: Ricardo Gareca.La această partidă au asistat aproximativ 25.494 de spectatori, arbitrul principal a fost Robert Schorgenhofer din Austria.
Cartonas galben : Luis Advincula(Peru).
Echipa Perului a reusit sa deschida scorul in minutul 22 prin  Luis Advincula ,insa au rezistat doar trei minute cu acest avantaj de un gol ,pentru ca in minutul 25 ,Julian Brandt reuseste sa aduca egalarea .
Golul victoriei a fost inscris de catre debutantul in echipa nationala a Germaniei ,Nico Schulz in minutul 85.
De mentionat ca Peru a disputat o partida amicala si cu nationala Olandei in data de 6 septembrie 2018 ,pe care a  pierdut-o la acelasi scor 2-1.