duminică, 20 decembrie 2015

Bayern termina pe primul loc, turul in Bundesliga.

Ieri seara ,la Hanovra pe stadionul HDI Arena s-a disputat partida dintre echipa gazda Hannover 96 si Bayern Munchen ,partida castigata de Bayern Munchen cu scorul de 1-0(1-0).
Pentru Bayern aceasta este a 15-a victorie ,din cele 17 partide disputate pana acum in acest sezon din Bundesliga,in clasament la sfarsitul turului conduce detasat Bayern Munchen cu 46 de puncte ,urmata pe locul al doilea de Borussia Dortmund cu 38 de puncte ,si Hertha Berlin pe locul 3 cu doar 32 de puncte.
Thomas Muller a marcat singurul gol al acestei partide in minutul 40 din penalty,arbitrul acestei partide a fost Manuel Grafe din Berlin.
La aceasta ultima partida din turul campionatului german de fotbal ,au asistat aproximativ 49.000 de spectatori.
Echipa Hannover 96 ,a pierdut 4 din ultimile 5 partide disputate in Bundesliga ,singura victorie a fost cu F.C Ingoldstadt cu scorul de 4-0,pana la partida cu Bayern Munchen ,echipa antrenata de catre Michael Frontzeck avea doar 14 puncte ,echipa este intr-o forma foarte slaba si pot spune ca este cea mai slaba aparare  din campionaul german de fotbal ,si are mari sanse sa si retrogradeze la finalul acestui sezon.
Vineri seara,dupa tragerea la sorti,Bayern Munchen a aflat si echipa cu care va juca in sferturile Cupei Germaniei,aceasta este VfL Bochum, in celelalte trei partide din Sferturile de Finala se vor intalni :VfB Stuttgart-Borussia Dortmund,FC Heideheim -Hertha Berlin ,si Bayer Leverkusen -SV Werder Bremen.
Partidele vor avea loc in zilele de 9 si 10 februarie 2016.
La acest sfarsit de tur al campionatului german de fotbal ,oficialii clubului Bayern Munchen  au anuntat plecarea actualului antrenor ,in locul lui Josep "Pep" Guardiola din vara anului 2016 ,va veni antrenorul de origine italiana Carlo Ancelotti care a semnat un contract pe o durata de trei ani ,incepand cu anul 2016.
Pentru ca tot suntem la capitolul contracte ,patru jucatori de baza ai echipei din Munchen au semnat prelungirea contractelor ,cei patru jucatori care vor ramane in continuare la Bayern Munchen sant :Thomas Muller,Jerome Boateng Javi Martinez,vor juca la Bayern Munchen pana in anul 2021 ,iar Xabi Alonso pana in anul 2017,cei patru jucatori au semnat noi contracte in data de 18.12.2015.
"Suntem incantati ca acesti jucatori importanti au semnat noi intelegeri pe termen lung. Thomas, Jerome si Javi stiu cum sa castige trofee, inclusiv Champions League. 
Vor aduce calitate si stabilitate echipei noastre pentru mult timp",
a declarat Karl-Heinz Rummenigge,.presedintele lui Bayern Munchen.
Ziarul Bild din Germania a publicat si sumele care le vor primi cei patru jucatori de la Bayern Munchen ,iata si sumele vehiculate conform celor de la Bild:Thomas Muller va primi aproximativ 13,5 milioane de euro net pe sezon, Jerome Boateng va primi aproximativ 12 milioane de euro pe an ,Javi Martinez va primi 9 milioane de euro pe sezon ,iar Xavi Alonso va primi 8 milioane net de euro ,pe an .
         
Hannover 96:
Robert Zieler, Sakai, Marcelo, Schulz, Albornoz, Schmiedebach, Sané, Karaman (Klaus 84), Andreasen (Saint-Maximin -minutul 69), Prib , Erdinc (Benschop-minutul 58)
Bayern Munchen:
Manuel Neuer, Javi Martinez, Jerome Boateng,Holger Badstuber (Joshua Kimmich-minutul 73),Xavi Alonso,Arturo Vidal (Sebastian Rode-minutul  87), Thiago Alcantara, Rafinha ,Thomas Müller, Kingsley Coman,Robert  Lewandowski.