luni, 4 ianuarie 2016

Despre WowApp.

WowApp este o aplicatie gratuita de comunicare ,aceasta aplicatie da inapoi utilizatorilor sai valoarea materiala a timpului petrecut online .
La aplicatia WowApp distribuirea profitului sau venitul obtinut din utilizarea aplicatiei de catre utilizatori ei ,sant  din castigurile pe care aceasta aplicatie le aduna ,iar 70% din castiguri sant obtinute din spatiul publicitar sau din apelurile platite care se intorc inapoi la utilizatori acestei aplicatii numita WowApp.
Utilizatori acestei aplicati decid ce fac cu aceste fonduri ,prima optiune este sa le doneze catre un ONG sau cea de-a doua pot transfera acel fond in propriul cont bancar.
Aceasta aplicatie este munca si investitia de peste 5 ani a lui Thomas Knobel ,care a dorit sa ofere o alta viziune pentru cei care folosesc tehnologia pentru o lume mai buna .
Thomas Knobel a ales sa investeasca in Romania,la aceasta aplicatie de chat ,calling si video-calling ,au lucrat peste 70 de programatori romani .
WowApp este o aplicatie foarte apreciata in intreaga lume ,si a avut aprecieri pozitive in tari precum Brazilia ,Rusia ,si S.U.A,numarul de utilizatori a depasit cifra de 100.000.
Aplicatia WowApp, este o aplicaţie pe bază de invitaţie gratuită.se obtine o invitaţie de la prietenii care deja o folosesc sau de la una din ONG-urile partenere WowApp, se creaza un cont, instalezi gratuit WowApp pe smartphone tableta, laptop si sau desktop.
La nivel mondial exista deja peste 2000 de organizaţii non-guvernamentale pe care utilizatorii le pot susţine prin intermediul aplicaţiei WowApp
În România,lista e în continuă creştere odată cu afirmarea aplicaţiei pe piaţa românească.
Aceasta aplicatie poate fi folosită gratuit pentru mesagerie, telefonie sau videocalling de pe orice device unde e instalată şi se sincronizează automat pe toate device-urile unui utilizator, pe Android, iOS, PC şi MAC.
Puterea aplicaţiei se bazează pe puterea reţelei cu cât reţeaua din care un utilizator face parte este mai mare şi cu cât gradul de utilizare al aplicaţiei creşte, cu atât valoarea veniturilor membrilor va fi mai mare şi de asemenea sumele pe care un membru WowApp le poate dona sau le poate transfera în contul propriu vor creşte.
Veniturile  financiare se obţin atunci când utilizatorii optează să vadă reclame în timp ce folosesc aplicaţia pentru nevoile lor de comunicare zilnice, sau când aleg să folosească WowApp ca pe un serviciu de telefonie pre-paid şi efectuează apeluri în afara reţelei WowApp.
Comunicarea prin chat, apelurile de voce sau video în reţeaua WowApp sunt gratuite.
Pentru creare de cont sau detalii despre aceasta aplicatie romaneasca se poate accesa acest link:www.wowapp.com