joi, 11 august 2011

Germania a învins Brazilia la Stuttgart pe Mercedes-Benz Arena.

                       
Ieri seara intr-un meci amical pe Mercedes Benz Arena din Stuttgart , s-au intalnit echipele nationale ale Germaniei si Braziliei ,dupa o perioada de aproape 18 ani de cand echipa Germaniei nu a mai invins echipa Braziliei iata ca acest complex de inferioritate a luat sfarsit ,Germania a invins Brazilia cu scorul de 3-2 (0-0),la aceasta partida amicala au asistat aproximativ 54.800 de spectatori.
Pentru echipa Germaniei au inscris :Bastian Scweinsteiger in minutul 61, pentru scorul de 1-0,Gotze in minutul 67,si Schurrle in minutul 80.
Pentru echipa Braziliei au inscris :Robinio in minutul 71(penalty) si Neymar in minutul 90+1.
Sper ca pe viitor echipa Germaniei sa invinga Brazilia si in partidele oficiale ,aseara au fost in teren doua echipe nationale care au impreuna 8 titluri de campioana mondiala,dintre care 5 pentru Brazilia si 3 pentru Germania .

Sursa:YouTube.

Germania:Manuel Neuer,Christian Träsch,Mats Hummels (minutul 88-Andre Boateng),Holger Badstuber,Philipp Lahm,Bastian Schweinsteiger (minutul 85-Rolfes),Toni Kroos,Thomas Müller,Mario Götze (minutul 88-Cacau),
Lukas Podolski (minutul 46-Andre Schürrle),Mario Gomez (minutul 46-Miroslav Klose).
Antrenor:Joachim Lowe

Brazilia:Julio Cesar,Dani Alves, Lucio, Thiago Silva, André Santos (minutul 86- Luiz Gustavo)Ramires, Fernandinho (minutul 69- Ganso), Ralf Neymar, Pato (minutul 77- Fred), Robinho (minutul 86- Renato Augusto)
Antrenor: Mano Menezes
Arbitrul principal al acestei partide a fost Viktor Kassai din Ungaria.