duminică, 19 decembrie 2010

Bayern invinge la Stuttgart si este pe locul 5 in Bundesliga.

Bayern a reusit sa invinga in deplasare la Stuttgart ,in fata a 40.500 de spectatori,pe Mercedes-Benz Arena ,stadionul celor de la V.f.B care a preluat numele celebrei firme constructoare de automobile pentru o perioada de 30 de ani .
Stadionul lui VFB Stuttgart se numea "Gottlieb Daimler", după numele celebrului inventator al motorului cu combustie internă şi producător de automobile.
Stadionul a fost renovat în 2006, cu ocazia C.M. din Germania, stadionul va fi înlocuit până la sfarsitul anului 2011 cu o nouă arenă, cu o capacitate mărită, de 60.000 de locuri, un proiect care se estimează că va costa clubul german aproximativ 93 de milioane de euro, 60 de milioane vor fi plătite din contractele de sponsorizare şi veniturile clubului,iar restul din credite bancare.
Scorul final a fost de 5-3 pentru Bayern ,care reuseste sa revina in primele 5 locuri din Bundesliga si are 29 de puncte,cu 4 puncte mai putin decat ocupanta
locului 2 din Bundesliga si anume F.S.V Mainz 05.
Desi la pauza au condus cu 3-0,iar pana in minutul 64 au condus cu scorul de 5-1,spre finalul partidei Bayern a gresit in aparare si a primit doua goluri.
Pentru Bayern au inscris:Mario Gomez in minutele:31,52 si 54,Thomas Muller in minutul 36,si un superb gol al lui Franck Ribery in minutul 46 ,care a inchis tabela la pauza cu scorul de 3-0.
Golurile echipei gazda au fost marcate de Harnik in minutele:49 si 64,si Gentner in minutul 70 . 
FC Bayern: Butt Jorg, Philipp Lahm, Anatoliy Tymoshchuk,
Breno,Diego Contento,Van Bommel,Andreas Ottl,
Hamit Altintop (minutul 46,Danijel Pranjic),
Thomas Müller (minutul 77,David Alaba),
Franck Ribéry, Mario Gomez (minutul 68,Miroslav Klose)
Antrenor: Louis van Gaal

VfB Stuttgart :Ulreich , Bicakcic (minutul 60. Boulahrouz),
 Tasci,Delpierre, Molinaro ,Gebhart (minutul 46. Harnik),
Träsch, Kuzmanovic (minutul 68. Gentner),
Boka, Cacau, Pogrebnyak.
Antrenor: Bruno Labbadia

Cartonase galbene:Träsch, Tasci, Pogrebnyak / Tymoshchuk