sâmbătă, 11 februarie 2017

Arturo Vidal si Arjen Roben ,aduc victoria in prelungiri la Ingolstadt .

Astazi 11 februarie 2017 ,la Ingolstadt pe stadionul Audi Sportpark in etapa a 20-a din Bundesliga s-au intalnit echipa gazda FC Ingolstadt si Bayern München.
Aceasta  partida a  fost castigata de Bayern München cu greu in minutele de prelungire cu scorul  final de 2-0(0-0).
Bayern venea la Ingolstadt ,dupa victoria din data de 7  februarie 2017 ,cand pe stadionul Allianz Arena,in  fata celor 73.500 de spectatori, castigase in partida din Cupa Germaniei cu scorul final de 1-0(1-0), contra celor de la VfL Wolfsburg ,prin golul marcat in minutul 17 ,de catre Douglas Costa,
Bayern este calificata in Sferturile de finala ale Cupei Germaniei ,unde va juca pe teren propriu in data de  1 martie 2017 ,contra celor de la Schalke 04.  
Golurile in aceasta partida de la Ingolstadt, pentru Bayern  München au fost inscrise de Arturo Vidal in minutul 9o si Arjen Roben in minutul 91.
O  partida destul de slaba  facuta de catre jucatorii antrenati de Carlo Ancelotti ,si care a  fost salvata de catre cei doi jucatori care au inscris spre finalul acestei partide ,cand nimeni nu se mai astepta si se resemnasera cu o partida care se va termina la egalitate .
La aceasta partida au asistat aproximativ 15.000 de spectatori ,arbitrul principal al acestei partide a fost Felix Zwayer din Berlin.
Cartonase galbene: Romain  Brégerie,Pascal  Groß ( FC Ingolstadt)/si  Robert  Lewandowski (Bayern  München).
FC Ingolstadt:
H Ansen,Romain Brégerie, Matip, Tisserand , Hadergjonaj, Cohen, Morales, Suttner, Lezcano (Hinterseer -minutul 74),Pascal  Groß (Lex -minutul 79), Leckie (Jung-minutul  89)
Bayern  München:
Manuel Neuer,Philipp Lahm (Rafinha-minutul  80), Javi Martínez, Mats Hummels, David Alaba ,Joshua  Kimmich (Arjen Robben-minutul  74), Xabi Alonso (Douglas Costa-minutul  64), ArturoVidal ,Thomas Müller, Thiago Alcantara,Robert  Lewandowski.
Dupa aceasta victorie in deplasare ,Bayern München se distanteaza la 7 puncte de locul 2 in Bundesliga ,si asta datorita infrangeri rusinoase pe teren propriu a celor de la RB Leipzig ,ocupanta locului 2 a pierdut cu scorul de 3-0 ,contra celor de la Hamburg SV .
Nici ocupantele locurilor 3 si 4 din Bundesliga nu au castigat astazi ,ocupanta locului 3 ,Eintracht Frankfurt a pierdut in deplasare la Leverkusen  cu scorul de 3-0 ,tot in partida din deplasare a pierdut si  Borussia Dortmund ,cu scorul de 2-1 ,contra celor de la SV Darmstadt 98.
In urma disputari partidelor din etapa a 20-a ,clasamentul in Bundesliga arata astfel :
Locul 1:Bayern  München cu 49 de puncte ,pe locul 2 se afla  RB Leipzig cu 42 de puncte ,locul 3 se afla Eintracht Frankfurt cu 35 de puncte ,locul 4 este ocupat de catre Borussia Dortmund cu 34 de puncte .
Iata si rezultatele inregistrate in etapa cu numarul 20 din Bundesliga :
1.FSV Mainz -05-FC Augsburg =2-0(1-0)
Bayern 04 Leverkusen -Eintracht Frankfurt =3-0(1-0)
Werder Bremen-Borussia Monchengladbach=0-1(0-1)
RB Leipzig -Hamburg SV=0-3(0-2)
SV Darmstadt 98-Borussia Dortmund =2-1(1-1).
Mai sunt de disputat maine 12  februarie 2017 ,doua partide ,acestea sunt :
VfL Wolfsburg - TSG 1899 Hoffenheim ,si SC Freiburg -1.FC Koln.
Urmatoarea partida din Bundesliga ,pentru Bayern München ,va  fi in deplasare cand in data de 18 februarie 2017 ,va intalni pe Hertha Berlin,insa pana atunci va avea o misiune destul de dificila in partida de acasa din Uefa Champions League ,contra celor de la  Arsenal  Londra in data de 15  februarie 2017.