marți, 20 decembrie 2016

Bayern München a invins in deplasare la Darmstadt si este la egalitate de puncte cu RB Leipzig ,inaintea partidei directe din 21.12.2016.

La Darmstadt pe stadionul Jonathan Heimes,in fata a 17.470 de spectatori in etapa a 15-a din Bundesliga s-a disputat partida dintre SV Darmstadt si  Bayern  München ,partida castigata de catre Bayern  München cu scorul final de 1-0(0-0),
Bayern  München a castigat destul de gru aceasta partida care a fost destul de stransa si doar golul inscris de catre Bayern in repriza a doua a salvat ramanerea pe primul loc in continuare in Bundesliga ,chiar inaintea intalniri cu revelatia acestui sezon ,RB Leipzig.

Golul victoriei a fost inscris pentru Bayern  München de catre Douglas Costa in minutul 71 ,arbitrul principal al acestei partide a fost  Bastian Dankert din Rostock.
Cartonase galbene:Rosenthal -minutul 43(Darmstadt SV) / Mats Hummels -minutul 75, Alonso-minutul 75.(Bayern Munchen )

Darmstadt SV:
Esser, Fedetskyy, Niemeyer (Colak -minutul 78), Sulu, Holland , Gondorf, Vrancic , Sirigu, Heller , Rosenthal (Jungwirth -minutul 65) , Schipplock (Obinna-minutul 90+1).
Bayern  München :
Manuel Neuer, Rafinha, Javi Martínez,Mats Hummels, Juan Bernat , Xabi Alonso,Arturo Vidal (Franck Ribéry -minutul 69) Thomas Müller (Joshua Kimmich-minutul 80), Thiago, Douglas Costa (Sanches-minutul 90+2),Robert  Lewandowski.
Dupa victoria din aceasta partida Bayern München se afla pe primul loc cu 36 de puncte ,si este la acelasi numar de puncte cu a doua clasata in Bundesliga ,RB Leipzig .pe care o va intalni in urmatoarea etapa din Bundesliga ,pe stadionul Allianz Arena din München in data de 21.12.2016.