duminică, 3 octombrie 2010

Bayern Munchen nu a reusit sa castige la Dortmund, si a ajuns pe locul 12 in Bundesliga

                    
Bayern Munchen a pierdut partida disputata azi la Dortmund pe Signal Iduna Park ,in compania echipei gazda Borussia Dortmund,cu scorul de 2-0,la aceasta victorie a Borussiei au asistat aproximativ: 80.720 de spectatori.
Golurile au fost inscrise de :Barrios minutul 52 si Sahin in minutul 60,el realizand un gol superb din lovitura libera .
Este cel mai slab start de sezon din istoria echipei din Munchen ,se pare ca antrenorul olandez Louis Van Gaal nu reuseste sa gaseasca solutia pentru a conduce echipa spre victorie ,ma refer la campionatul german Bundesliga,
in competitia externa si anume Uefa Champions League ,echipa din Munchen conduce in clasamentul grupei E,cu cele doua meciuri castigate .
Dupa un debut de sezon dificil, conducătorii lui Bayern şi-au afirmat deschis intenţia de a-i prelungi contractul tehnicianului olandez, care a reuşit dubla cupă-campionat în sezonul trecut şi a calificat echipa în finala Ligii Campionilor,Louis van Gaal şi adjunctul său Andries Jonker sunt acum legaţi de campioana en- titre a Germaniei până pe 30 iunie 2012.
Dupa aceasta infrangere Bayern a ajuns pe locul 12 in Bundesliga ,cu doar 8 puncte din cele 7 partide disputate pana in prezent .
Bayern a dominat prima repriza si a lasat impresia ca dupa pauza va reusi sa inscrie si sa castige cele 3 puncte in deplasare ,insa nu a fost asa si se pare ca golul inscris de Barrios in minutul 52 ,a destabilizat intreg mecanismul pus la punct de antrenorul Louis van Gaal care a avut si proasta inspiratie sa il introduca in teren dupa pauza in primul minut pe Demichelis in locul lui Van Buyten care jucase foarte bine ,ce a urmat a fost un dezastru in apararea lui Bayern care in minutul 52 se vedea deja condusa cu 1-0,si nu mai reusea aproape nici o faza importanta la poarta aparata de Weidenfeller.
Introducerea in teren in minutul 62,a lui Ivica Olic cand scorul era de 2-0 pentru Borussia Dortmund ,nu a schimbat cu nimic situatia in teren ,Olic fiind destul de nesigur in aceasta partida si nereusind sa aduca plusul necesar pentru a ajunge la poarta celor din Dortmund.
O partida din care mari absenti de la Bayern ,si anume Franck Ribery si Arjen
Robben,nu au fost in primul 11 si asta s-a cam simtit in jocul celor de la Bayern, lipsa celor doi din teren datorita unor probleme medicale a facut ca niciunul din ei sa nu poata ajuta echipa din Munchen.

Borussia Dortmund:
Weidenfeller , Piszczek, Subotic, Hummels,
Schmelzer , Bender, Sahin (minutul 88, Da Silva)
Blaszczykowski, Kagawa (minutul 75, Lewandowski),
Großkreutz , Barrios (minutul 86, Feulner)


Bayern Munchen:
Butt Jorg ,Philipp Lahm,
Van Buyten (minutul 46, Demichelis),
Holger Badstuber,Toni Kroos
Edson Braafheid (minutul 61,Ivica Olic)
Van Bommel,Danijel Pranjic,
Thomas Müller,,Bastian Schweinsteiger,
Mario Gomez
Cartonase galbene:Demichelis,Olic,Schweninsteiger.