vineri, 7 aprilie 2017

Islanda a invins România ,la Campionatul Mondial de Hochei pe gheata ,Divizia 2 ,Grupa A,Galati -3-9 Aprilie 2017,ziua 3.

Ieri la Galati ,pe patinoarul Dunarea in a treia zi de competitie s-au disputat trei partide din Divizia 2,Grupa A la Hochei pe gheata.
In prima partida echipa Belgiei a fost invinsa de echipa Serbiei cu scorul final de 2-9 ( 1 - 2,0 - 2,1 - 5)si iata ca si echipa Serbiei a fost capabila sa invinga la scor echipa Belgiei 
In partida a doua din ziua a treia de competitie echipa Spaniei nu a reusit sa invinga echipa Australiei si a pierdut primele doua reprize la diferenta de un gol ,si aceasta partida cu scorul final de 3 - 5( 1 - 2,0 - 1,2 - 2).
Cel mai bun jucator al acestei  partide al echipei Australiei a fost desemnat numarul 13. Darge Wehebe,din partea echipei Spaniei a fost desemnat numarul 15. Garcia-Arias Javier.
In ultima partida disputata echipa Romaniei nu a reusit sa castige partida cu modesta echipa a Islandei ,jucatorii antrenati de Martin Lacroix nu au reusit sa il invinga pe portarul islandez Dennis Hedstrom,desi au sutat pe poara de aproximativ 42 de ori nu au reusit sa inscrie nici macar un gol in aceasta partida ,pe care au pierdut-o cu scorul final de 2-0 (0-0)(1-0)(1-0).
Prin ratarile lor jucatorii echipei Romaniei au reusit sa il faca jucatorul acestei partide al echipei Islandei pe portarul Dennis Hedstrom.
In aceasta partida cel mai bun pentru echipa Romaniei ,a fost desemnat jucatorul nu numarul 10 .Georgescu Mihai .
Primul gol al echipei Islandei a fost inscris in a doua repriza ,de catre numarul 13. Kristian Kristinsson in minutul 25:27.
Golul cu numarul doi din aceasta partida pentru echipa Islandei ,a fost inscris de catre numarul 4.Knutsson Aron in minutul 54:07.
Dupa primirea primului gol, antrenorul nationalei Romaniei ,nu a reusit sa isi definitiveze tactica de joc pentru a putea reveni in joc,si astfel echipa Romaniei a pierdut o partida care era considerata usoara si trei puncte extrem de importante in lupta pentru promovarea in esalonul superior.
Echipa Romaniei va depinde acum si de celelalte rezultate care se vor inregistra in aceasta grupa ,in urmatoarele doua partide ramase pana la  final.
Echipa Romaniei a demonstrat pana la aceasta partida ca nu stie sa inscrie in superioritate numerica si asta s-a vazut si in partida disputata contra Islandei cand a avut numeroase ocazii de superioritatte ,dar care au ramas fara finalizarea lor in gol.