miercuri, 7 decembrie 2016

Bayern München învinge pe Atletico Madrid in Uefa Champions League .

Ieri seara, pe stadionul Allianz Arena din Munchen in grupa D ,din Uefa Champions League s-au intalnit Bayern München  si Atletico Madrid ,aceasta partida a fost doar pentru palmaresul ambelor echipe deoarece indiferent de rezultat ambele echipe erau calificate din aceasta faza a grupelor .
Desi la ora desfasurari acestei partide temperatura a fost sub 0 grade si o ceata densa la aceasta partida au asistat aproximativ 71.000 de spectatori ,arbitrul principal al acestei partide a fost Clement Turpin din Franta .
Cartonas galben:Gabriel Fernandes (Atletico Madrid) ,in minutul 62.
S-au intlnit ocupanta locului unu Atletico Madrid si Bayern München ,ocupanta locului doi ,Bayern München a invins cu scorul final de 1-0(1-0).
Bayern München:
Manuel Neuer , Rafinha,Mats Hummels,David Alaba, Bernat ,Renato Sanches, Thiago Alcantara, Arturo Vidal , Arjen Robben (Joshua Kimmich-minutul- 83), Robert Lewandowski (Thomas Müller -minutul 80), Douglas Costa (Javi Martínez-minutul 87)..
Atletico Madrid :
Jan Oblak, Vrsaljko, Godin, Savic, Lucas , Saúl Ñíguez, Gabriel Fernandes , Koke (Partey -minutul 68), Gaitan (Correa -minutul 60), Griezmann,Yannick Carrasco (Gameiro-minutul 60).
Aceasta partida a  fost dominata de catre Bayern München ,singura situatie mai importanta a jucatorilor echipei Atletico Madrid a fost in minutul 10 cand Yannick Carasco a sutat puternic pe poarta in Manuel Neuer care in aceasta partida nu a putut fi invins .
Golul victoriei echipei din Munchen a  fost inscris de catre Robert Lewandowski in minutul 28,a fost un gol superb inscris din lovitura libera de la aproximativ 18 metri ,la acest gol portarul Jan Oblak  nu a reusit sa reactioneze la lovitura trimisa de Lewandowski,acest gol a  fost ca  o copie la indigo ca si superbul gol inscris in ultima partida din Bundesliga cand a inscris din aceiasi pozitie contra FSV  Mainz 05 ,in partida din etapa cu numarul 13 din Bundesliga contra echipei FSV Mainz 05 ,Robert Lewandowski a reusit sa inscrie de doua ori in minutele 8 si 92.        
                                  
                                      sursa video:YouTube
Bayern Munchen dupa aceasta partida din grupa D,din cadrul Uefa Champions League termina pe locul 2,cu 12 puncte din 6 partide disputate ,aceasta clasare pe locul doi in grupa in Uefa Champions League nu s-a mai intamplat din sezonul 2009/2010.
In Bundesliga partida disputata in deplasare la Mainz ,a fost castigata de catre Bayern München cu scorul de 3-1 ,golurile acestei partide au fost inscrise de catre Robert Lewandowski minutele 8 si 92 ,si Arjen Robben in minutul 21 pentru Bayern ,si John Cordoba in minutul 4 pentru FSV Mainz 05.
In Bundesliga ,echipa Bayern München ramane in continuare pe locul doi cu trei puncte mai putin decat revelatia acestui sezon RB lLeipzig care nu a pierdut nici o partida pana in acest moment ,RB Leipzig se afla pe primul loc cu 33 de puncte .
Partida directa dintre  actualele ocupante ale  primului loc si ocupanta locului doi in Bundesliga va avea loc in data de 21 decembrie 2016,in etapa a 16 -a din Bundesliga.
La Munchen pe Allianz  Arena se vor intalni Bayern München si RB Leipzig .