miercuri, 8 noiembrie 2017

Nationala Germaniei a prezentat noul echipament pentru Campionatul Mondial din Rusia 2018.

Marţi 7 noiembrie 2017, la Berlin producătorul de echipament sportiv Adidas a prezentat împreună cu echipa naţională a Germaniei, noul echipament ce va fi folosit la Cupa Mondială de fotbal din anul 2018, din Rusia.
Echipamentul naţionalei Germaniei pentru anul 2018, reprezintă o interpretare modernă a echipamentului folosit la Campionatul Mondial din Italia din anul 1990 când naţională Germaniei devenea pentru a treia oară Campioană Mondială.
Linia clasică a echipamentului folosit a fost refăcută şi îmbunătăţită pentru performanţă, tricoul naţionalei Germaniei are linia umărului căzută iar gulerul este construit din două componente care are scris Die Manschaft pe spatele tricoului în dreptul gulerului, emblema aurie este amplasată în partea din faţă a tricoului, pachul auriu simbolizează câştigarea Cupei Mondiale, în interiorul gulerului este prezent un simbol care aduce un omagiu tricoului din anii 90, purtat atât pe stadion cât şi în afara acestuia.
Acest tricou este inspirat din designul modelelor din trecut şi reinterpretat în stilul secolului 21, prin tehnologii de ultimă oră.
„Am vrut să aducem înapoi modelele legendare, care au făcut istorie. Am dorit ceva care să fie uşor de identificat, dar să conţină în acelaşi timp tehnologiile şi inovaţiile din zilele noastre”
Fanii își doresc autenticitate și progres. Ei așteaptă ceva cu care se pot identifica imediat, care să conțină în același timp cele mai recente inovații și tehnologii. Aducem nevoile jucătoriilor și fanilor împreună, nevoile de pe teren și din afara terenului, a declarat Juergen Rank, director de design al Adidas.
Noul echipament de joc al naţionalei Germaniei, va fi folosit pentru prima oară într-o partidă amicală contra naţionalei Angliei, această partidă se va disputa vineri 10 noiembrie 2017, începând cu ora 22:00 (ora României), la Londra pe stadionul Wembley.
Aceasta partida amicala dintre Anglia si Germania poate fi urmarita in România la postul tv DigiSport 2 cu incepere de la ora 22:00,in Germania aceasta partida poate fi urmarita la postul tv ZDF.
Ultima partidă disputată între cele două echipe naţionale a fost tot una amicală şi s-a disputat în data de 22 martie 2017, pe stadionul Signal Iduna Park, din Dortmund şi s-a terminat cu scorul final de 1-0 în favoarea echipei Germaniei, golul victoriei în această partidă amicală a fost înscris de Lukas Podolski în minutul 69.
Mult succes echipei naţionale a Germaniei în noul echipament de joc, şi cât mai multe victorii, şi poate cu puţin noroc istoria din anul 1990 din Italia, cu tricoul emblematic pentru naţională Germaniei, se va repeta şi în anul 2018 la Campionatul Mondial de fotbal din Rusia.