sâmbătă, 20 februarie 2016

Bayern München o noua victorie in Bundesliga.

Astazi in etapa a 22-a din Bundesliga ,la München ,pe stadionul Allianz Arena s-au intalnit Bayern München si S.V Darmstad 98 ,partida castigata de catre Bayern München cu scorul final de 3-1(0-1).
Bayern Munchen desi a jucat cu o echipa nou promovata in Bundesliga a avut ceva probleme pana la jumatatea celei de-a doua reprize ,de mentionat ca echipa din Darmstad a avut si un mic dezavantaj ea avand cinci jucatori suspendati din etapa trecuta de la partida cu Bayer Leverkusen ,cei cinci jucatori au facut un gest de autosuspendare si au fortat arbitrul partidei sa le acorde cartonasul galben ,cei cinci jucatori care au facut acest gest nesportiv sunt:Sulu in minutul 84,Heller in minutul 85 ,Niemeyer in minutul 88 ,Rausch in minutul 90 ,si Gondorf  care a fost avertizat si in minutul 37 al partidei cu Bayer Leverkusen .
Echipa antrenata de Dirk Schuster a intrat la pauza cu un gol avans fata de echipa gazda Bayern München . 
Au marcat pentru Bayern München:Thomas Müller in minutele 49 si 71,si Robert Lewandowski in minutul 84,pentru S.V Darmstad 98 a marcat Sandro Wagner in minutul 26,autorul acestui gol marcat pentru S.V Darmstad 98 este nascut in orasul München.
Personal nu pot spune ca nou transferatul Serdar Tasci a impresionat in aceasta partida jucata pentru Bayern München,si chiar a avut o prestatie foarte slaba ,de remarcat revenirea lui Frank Ribery care a jucat foarte bine in repriza a doua,dupa ce a intrat in teren in minutul 53 ,olandezul Arjen Robben a fost astazi foarte individualist si desi cred ca a avut cele mai multe suturi pe poarta nu a reusit sa marcheze in poarta aparata de Christian Mathenia .
Arbitrul principal al acestei partide a fost Michael Weiner din Giesen,la aceata partida au asistat aproximativ 75.000 de spectatori ,dintre care se aproximeaza ca 6.000 au fost suporteri ai echipei din Darmstadt.
Cartonase galbene :Rafinha si Joshua Kimmich.
Bayern München:
Manuel Neuer , Rafinha, Joshua Kimmich, Serdar Tasci (Juan Bernat -minutul 53), David Alaba ,Arturo Vidal, Arjen  Robben (Xabi Alonso -minutul 81),Thomas Müller,Douglas Costa, Kingsley Coman (Frank Ribéry -minutul 53)Robert Lewandowski.

S.V Darmstadt 98:
Christian Mathenia , Garics, Caldirola, Rajkovic, Junior Diaz , Sirigu (Sailer-minutul  73), Jungwirth, Holland (Gorka-minutul  87), Kempe , Vrancic (Rosenthal-minutul  61) Sandro Wagner.