duminică, 13 august 2023

Thomas Tuchel pierde şi Supercupa Germaniei un nou eşec al antrenorului impostor.

Ieri seară pe stadionul Allianz Arena din München s-a disputat partida dintre Bayern München şi RB Leipzig din Supercupa Germaniei la fotbal această partidă a fost câştigată de RB Leipzig cu scorul de 3-0(2-0).
La această partidă au asistat aproximativ 75.000 de spectatori arbitrul principal al acestei partide a fost Bastian Dankert din Rostock.
Cartonase galbene:Benjamin Pavard,Dayot Upamecano(Bayern München) /Dani Olmo(RB Leipzig).
Golurile victoriei pentru RB Leipzig au fost înscrise de Dani Olmo în minutele 3,44, şi 68 din penalty.
Antrenorul Thomas Tuchel nu a reuşit nici de această dată să alcătuiască o echipă unită care să câştige o partidă importantă, a reuşit în schimb să dezbine şi să distrugă o echipă formată în timp de alţi antrenori ai lui Bayern, asta arată impostura acestui aşa zis antrenor care nu va avea nici un rezultat în următoarea perioadă şi sper ca conducătorii echipei Bayern München să observe asta din timp pentru a scăpa de el aşa cum au făcut şi cei de la Chelsea.
În noul sezon a fost adus Harry Kane căpitanul naţionalei Angliei şi fost jucător al lui Tottenham Hotspur acesta a fost transferat pe o sumă record de aproximativ 120 milioane de euro.
După ce a sosit vineri seara târziu la München, Kane a pus pe hârtie un contract de patru ani în valoare de 25 de milioane de euro pe sezon, până în anul 2027.
Harry Kane devine cel mai scump transfer din istoria Bundesliga, Tottenham Hotspur primând inițial 100 de milioane de euro plus suplimente. Care poate ajunge la încă 20 de milioane de euro. Kane devine al 16-lea jucător din istorie care a costat aproximativ 100 de milioane de euro sau mai mult.
Harry Kane care a pierdut trei finale cu Tottenham și una cu nationala Angliei, mai are de așteptat pentru primul său trofeu din istorie.
Harry Kane a părăsit Tottenham după ce a înscris 280 de goluri în 435 de meciuri, devenind cel mai bun marcator din toate timpurile al clubului, dar fără niciun trofeu.
Pentru noul sezon a mai fost adus mijlocaşul Konrand Laimer mijlocaş care a semnat liber de contract după expirarea contractului cu RB Leipzig, şi Raphael Guerriro fundaş lateral liber de contract după ce a expirat contractul cu Borussia Dortmund.
A fost adus şi fundaşul central Kim Min -jae de la Napoli după ce a fost plătită clauza sa de 50.000.000 de euro, acesta a ales să poarte numărul 3 pe tricoul de joc.
Kim Min-Jae a costat pe Napoli doar 18 milioane de euro, el fiind transferat în vară lui 2022 de la Fenerbahce, unde a jucat un singur an, fundaşul central sud-coreean avea un contract valabil până în anul 2025 cu Napoli.
Bayern  München:
Sven Ulreich, Benjamin Pavard (Mazraoui -minutul 46),Dayot Upamecano,Matthijs de Ligt (Minjae Kim -minutul 46), Davies , Laimer (Kingsley Coman -minutul 46),Joshua Kimmich (Leon Goretzka 78)Leroy Sané, Jamal Musiala,Serge Gnabry ,Mathys Tel (Harry Kane- minutul 64).
RB Leipzig
Janis Blaswich ,Benjamin Henrichs, Simakan,Willi Orban,David Raum ,Xaver Schlager, Nicolas Seiwald ,Dani Olmo (Emil Forsberg -minutul 78),Xavi Simons (Fabio Carvalho -minutul 78),Timo Werner (Šeško -minutul 64)Lois Openda (Yussuf  Poulsen -minutul 64).