miercuri, 13 decembrie 2023

Bayern München victorie pe Old Trafford în ultima partidă disputată în grupa A din UEFA Champions League

Ieri seară 12.12.2023 la Manchester pe stadionul Old Trafford s-a disputat partida din etapa a șasea a fazei grupelor din grupa A a UEFA Champions League dintre Manchester United şi Bayern München acesta partidă s-a terminat cu scorul final de 1-0(0-0) în favoarea echipei Bayern München.
Bayern venea la Manchester după o partidă disputată în Bundesliga unde a fost învinsă cu scorul de 5-1 la Frankfurt pe stadionul Deutsche Park de Eintracht Frankfurt.
Deşi a suferit o înfrângere Bayern în Bundesliga este în continuare pe locul 2 cu 32 de puncte urmată în clasament pe locul 3 de VfB Stuttgart cu 31 de puncte, pe primul loc se află Bayer Leverkusen cu 36 de puncte.
Următoarea partidă pe care o va disputa Bayern în Bundesliga va fi la München pe stadionul Allianz Arena în data de 17.12.2023 contra ocupantei locului 3 VfB Stuttgart.
Antrenorul impostor Thomas Tuchel la finalul acelei partide de la Frankfurt a declarat că merita ca Bayern să piardă, este fără cuvinte declaraţia acestui aşa zis antrenor care sper ca în curând să nu mai fie la Bayern.
Nu înţeleg cum în anul 2019 antrenorul croat Niko Kovac care antrena la Bayern a fost demis tot după o înfrângere cu acelaşi scor de 5-1 cu aceiaşi echipă Eintracht Frankfurt iar acest antrenor impostor este ținut in continuare ca antrenor principal.
Bayern era deja calificată înaintea acestei partide de la Manchester însă cei de la Manchester United parcă nu şi-au dorit calificarea ei nereuşind decât un şut pe spaţiul porţi în cele 95 de minute disputate în această partidă.
Din cauza acestei infrangeri Manchester United a terminat pe locul 4 grupa A și a fost eliminată din fotbalul european în acest sezon.
La aceasta partidă au asistat aproximativ 74.310 spectatori arbitrul principal al acestei partide a fost Espen Eskås din Norvegia.
Cartonașe galbene:Antony,Sofia Amrabat(Manchester United) /Leon Goretzka (Bayern  München).
Golul victoriei în această partidă a fost înscris de Kingsley Coman în minutul 70 din pasa lui Harry Kane.
Iata si clasamentul grupei A al UEFA Champions League la final.

Manchester United
Andre Onana ,Diogo Dalot, Varane (Mainoo-minutul 80),Harry Maguire (Evans minutul  40),Luke Shaw (Wan-Bissaka minutul 46)Scott McTominay,Sofia Amrabat, Antony (Pellistri minutul 75), Bruno Fernandes,Alejandro Garnacho (Mejbri minutul 74) Højlund.
Bayern München
Manuel Neuer ,Noussair Mazraoui (Konrad Laimer minutul 46),Dayot Upamecano,Kim Min Jae,Alphonso Davies,Joshua Kimmich,Leon Goretzka ,Kingsley Coman (Mathys Tel 77’),Jamal Musiala (Thomas Müller minutul 77),Leroy Sané (Raphaël Guerreiro minutul 90) Harry Kane.