joi, 2 martie 2017

Bayern invinge pe Schalke 04 ,si se califica in Semifinalele Cupei Germaniei .

Ieri la  München,pe stadionul Allianz Arena s-a disputat partida din Sferturile de finala ale DFB Cup (Cupa Germaniei),unde s-au intalnit Bayern München si Schalke 04 ,aceasta partida a fost castigata cu scorul final de 3-0 (3-0).de catre Bayern München.
La aceasta partida au asistat aproximativ 75.000 de spectatori ,arbitrul principal al acestei partide a fost  Daniel Siebert  din Berlin .
Cartonase galbene:Franck Ribery (Bayern München) /Holger Badstuber (Schalke 04).
Cartonas rosu la acumularea a doua cartonase galbene :Holger Badstuber (Schalke 04).
Golurile acestei partide pentru Bayern au fost inscrise de catre :Robert Lewandowski in minutele 3 si 29 ,si Thiago Alcantara in minutul 16.
Bayern München :
Manuel Neuer, Rafinha, Javi Martínez, Mats Hummels (Bernat-minutul  46), David Alaba ,Xabi Alonso, Arturo Vidal (Joshua Kimmich -minutul 76) ,Arjen  Robben, Thiago Alcantara , Franck Ribéry (Kingsley Coman -minutul 67) Robert  Lewandowski.
Schalke 04:
Ralf Fährmann, Höwedes, Holger Badstuber, Nastasic , Stambouli , Schöpf, Goretzka, Bentaleb, Kolasinac (Kehrer-minutul 60) , Meyer (Caligiuri-minutul 46), Burgstaller (Choupo-Moting -minutul 79).
Calificata in Semifinalele Cupei Germaniei ,dupa aceasta partida disputata pe 1 martie 2017,la München ,Bayern asteapta aflarea echipei cu care va juca in data de 26 aprilie 2017,desi era programata pentru data de 28 februarie 2017,partida din Cupa Germaniei dintre Sportfreunde Lotte si Borussia Dortmund  a fost amanata din cauza terenului de joc ,care a fost impracticabil pentru o partida de fotbal,arbitrul principal Felix Brych a luat decizia de a nu se juca aceasta partida ,motivand faptul ca siguranta jucatorilor nu poate fi garantata  pe un asemenea teren de joc,ambele cluburi au fost de acord cu decizia arbitului principal al partidei. 
Michael Zorc ,directorul sportiv al Borussiei a declarat ca terenul arata ca o mlastina si in nici un caz nu isi va lasa jucatorii sa joace pe un astfel de teren.aceasta declaratie a fost probabil facuta si dupa ce pana sa ajunga la stadion autocarul echipei s-a impotmolit in noroiul format dupa  topirea zapezii.
Data probabila a disputari acestei partide va fi 14 martie 2017.
Echipa Sportfreunde Lotte este cea mai slaba  echipă ajunsă în sferturile de finală ale Cupei Germaniei,echipa a  promovat anul trecut din liga regională si a produs deja două mari surprize în actualul sezon al Cupei Germaniei, după ce le-a eliminat pe Werder Bremen și pe Bayer 04 Leverkusen.
Iata si rezultatele celor doua partide disputate in Sferturile de finala ale Cupei Germaniei :
Eintracht Franckfurt -Arminia Bielefeld=1-0(1-0) si Hamburg SV -Borussia Mönchengladbach=1-2(0-0).
S-au calificat in Semifinalele Cupei Germaniei :
Eintracht Franckfurt,Borussia Mönchengladbach,si Bayern München ,pe 14 martie 2017 ,se va afla si a patra semifinalista ,dupa disputarea partidei dintre Sportfreunde Lotte si Borussia Dortmund.