joi, 25 ianuarie 2024

Bayern câştiga partida amânată din etapa a 13 -a şi reduce din diferenţa de puncte în clasamentul Bundesliga.

Ieri seară 24 ianuarie 2024, la München pe stadionul Allianz Arena s-a disputat partida restantă din etapa a 13 -a din Bundesliga, echipa gazdă Bayern München a jucat contra Union Berlin această partidă a fost câştigată cu scorul final de 1-0(0-0) de Bayern München.
La aceasta partida au asstat aproximativ 75.000 de spectatori arbitrul principal al acestei partide a fost Frank Willenborg  din Osnabrück.
Cartonașe galbene: Leroy Sané, Harry Kane(Bayern  München)/Kevin  Behrens ,Kevin Vogt, Diogo Leite.(Union Berlin).
Golul victoriei pentru Bayern in aceasta partida a fost inscris de numarul 22 - Raphaël Guerreiro.
În această partidă în minutul 74 la un aut din faţa băncii tehnice a echipei Union Berlin, Leroy Sane jucătorul lui Bayern a vrut să repună mingea în teren dar antrenorul Nenaj Bjelica a ţinut mingea şi chiar l-a împins şi ia pus mâna pe faţă lui Leroy Sane.
Din tribună, fanii au crezut că Leroy Sane a fost pălmuit de antrenorul celor de la Union Berlin.
Atent la faza arbitrul de rezervă şi unii jucători de pe teren au oprit rapid conflictul dintre cei doi.
Antrenorul celor de la Union Berlin a primit cartonaş roşu şi va avea o suspendare de trei etape, acesta a recunoscut la conferinţa de presă că nu a procedat bine când l-a împins pe Leroy Sane.
Antrenorul celor de la Union Berlin a declarat, la interviul de la finalul partidei, că nu este în regulă cum a reacționat, dar a susținut că Leroy Sane l-a provocat prin „invadarea” spațiului tehnic.
„Nu am reacționat în felul în care un antrenor trebuie să o facă. Nu a fost în regulă, iar ceea ce am făcut nu trebuie tolerat.                   
După această victorie Bayern are 44 de puncte din 18 partide jucate şi reduce din diferenţa de puncte faţă pe prima clasată Bayer Leverkusen care se află pe primul loc cu 48 de puncte.
Bayern  München:
Manuel Neuer,Konrad Laimer (Aleksandar Pavlović -minutul 86),Matthijs de Ligt,Dayot Upamecano (Eric Dier -minutul 46), Guerreiro,Joshua Kimmich,Leon Goretzka ,Leroy Sané, Jamal Musiala (Thomas Müller -minutul 76),Kingsley Coman (Tel -minutul 76) Harry Kane.
Union Berlin:
Frederik Rönnow ,Christopher Trimmel,Robin Knoche,Kevin Vogt, Diogo Leite,Robin Gosens (Jérôme Roussillon -minutul 64)Alex Kral (Brenden Aaronson -minutul 78),Lucas Tousart,Janik Haberer (Chris Bedia -minutul 78)Kevin Volland (Kevin Behrens -minutul 26'),Benedict Hollerbach (András Schäfer -minutul 64).