joi, 13 aprilie 2017

Bayern München invinsa pe stadionul Allianz Arena ,in partida tur din Sferturile de finala din Uefa Champions League .

Ieri seara ,la München ,pe stadionul Allianz Arena s-a disputat  partida tur din Sferturile de finala Uefa Champions League ,dintre Bayern  München si Real Madrid ,partida terminata cu victoria echipei spaniole Real Madrid ,cu scorul final de 2-1(0-1).
La aceasta partida au asistat aproximativ 70.000 de spectatori ,arbitrul principal al acestei partide a fost italianul Nicola Rizzoli.
Cartonase galbene :Xabi Alonso,Arturo Vidal (Bayern  München)/Toni  Kroos, Daniel Carvajal (Real Madrid).
Cartonas rosu:Javi Martínez(Bayern  München).
Golurile acestei partide au fost inscrise de catre :Arturo Vidal(Bayern  München) in minutul 25 si Cristiano Ronaldo in minutele 47 si 77.
O partida in care Bayern a avut posibilitatea sa castige ,dar nu a facut-o si asta dupa ce au condus cu scorul de 1-0 in prima repriza si au avut si sansa de a face 2-0 ,dar autorul primului gol Arturo Vidal a ratat aceasta sansa la sfarsitul primei reprize in minutul 45+1 ,prin ratarea unui penalty acordat de  Nicola Rizzoli.,repriza a doua a fost una extrem de slaba pentru jucatorii antrenati de Carlo Ancelotti care dupa ce au primit primul gol parca nu au mai stiut sa se adune sa joace macar sa pastreze acest rezultat de egalitate ,dupa primirea primului gol Javi Martinez a facut un fault in minutul 61 ,netinand cont ca mai are un cartonas galben primit cu doar trei minute inainte  adica in minutul 58 ,a primit  cartonasul rosu si exact ce mai lipsea pentru Bayern sa joace in doar 10 jucatori ,dupa eliminarea lui Javi Martinez ,acest fapt a dus si la crearea de spatii mari pentru Real Madrid care a reusit sa profite si sa inscrie al doilea gol prin acelasi Cristiano Ronaldo care a ajuns la golul cu numarul 100 in competiitile europene.
La conferinta de presa antrenorul Carlo Ancelotti a declarat :”Nu am avut noroc în această seară, iar micile detalii au făcut diferența. Am ratat penalty-ul prin care am fi făcut 2-0, iar, apoi am primit gol chiar la începutul reprizei secunde, iar meciul s-a schimbat.
Uneori, se întâmplă să ratezi un penalty. Nu este nici pentru prima și nici pentru ultima oară, dar noi puteam profita de prima repriză”.
”Va fi mult mai dificil la Madrid, dar încă avem o șansă, suntem în viață. Ne vom juca șansa și vom încerca să dăm tot ce avem mai bun”
Cel mai slab din echipa lui Bayern München ,mi s-a parut portarul Manuel Neuer care se pare ca a fost atat de mult menajat incat se pare a uitat sa mai apere ,uneori cand esti laudat tot timpul si crezand ca joci cu echipe din Bundesliga ajungi sa faci greseli ca un portar de liga a doua .
Ma amuza teribil si supertitiile la marile echipe ,asa a facut si Bayern cand a comunicat ca va juca cu sort de culoare alba ,fata de echipamentul initial care era complect rosu si in  care  mai pierduse in  fata celor de la Real,tot pe Allianz Arena cu un scor de 4-0,prin aceasta decizie au fortat pe Real Madrid sa foloseasca echipamentul de culoare neagra ,fata de cel traditional de culoare alba ,dar iata ca nici aceasta supertitie  nu a fost de ajutor in aceasta partida .
Sper ca in returul de marti 18 aprilie 2017 ,de la Madrid sa se intoarca rezultatul acestei partide si Bayern sa se califice ,probabil va juca si Robert Lewandowski ,marele absent al acestei partide dupa acidentarea din partida cu Borussia Dortmund ,in care a fost cel mai accidentat jucator din clasicul din Bundesliga. 
Bayern  München:
Manuel Neuer ,Philipp  Lahm, Javi Martínez,Jerome  Boateng,David Alaba , Xabi Alonso (Bernat-minutul 63), Arturo Vidal ,Arjen Robben, Thiago,Alcantara Franck Ribéry (Douglas Costa 66) Thomas  Müller (Kingsley Coman 81).
Real Madrid:
Keylor Navas , Daniel Carvajal, Nacho, Sergio Ramos, Marcelo ,Luka Modric (Mateo Kovacic-minutul 91), Casemiro, Toni Kroos ,Gareth Bale (Asensio-minutul 59), Karim Benzema (James-minutul 83), Cristiano Ronaldo.