luni, 19 septembrie 2022

FC Augsburg învinge pe Bayern München in etapa a 7-a din Bundesliga.

Sâmbătă 17 septembrie 2022 la Augsburg pe stadionul WWK Arena s-a disputat partida din etapa cu numărul 7 din Bundesliga dintre FC Augsburg şi Bayern München această partidă a fost câştigată de FC Augsburg cu scorul final de 1-0(0-0).
Este prima înfrângere din acest sezon 2022/23 din Bundesliga a lui Bayern faţă de echipa care a învins FC Barcelona în deplasare în UEFA Champions League la Augsburg au fost făcute trei modificări dintre care două au fost în apărare şi anume Noussair Mazraoui în locul lui Benjamin Pavard şi Matthijs de Ligt în locul lui Lucas Hernández care este accidentat, a treia modificare a fost Leon Goretzka în locul lui Marcel Sabitzer la mijlocul terenului de joc.
Bayern a ajuns la 4 partide consecutive în Bundesliga fără victorie, până în acest moment echipa antrenată de Julian Nagelsmann are 3 victorii, 3 egaluri şi o înfrângere.
La această partidă au asistat aproximativ 30.660 de spectatori arbitrul principal al acestei partide a fost Marco Fritz din Korb.
Cartonașe galbene:Berisha, Hahn, Gouweleeuw (FC Augsburg)/ Sadio Mané(Bayern  München).
Golul acestei partide a fost inscris de Mergim Berisha in minutul 59.
Dupa aceasta infrangere Bayern ocupa locul 5 in Bundesliga cu 12 puncte ,pe primul loc se afla FC Union Berlin cu 17 puncte  pe locul 2 Borussia Dortmund cu 15 puncte pe locul 3 se afla SC Freiburg cu 14 puncte si pe locul 4 TSG Hoffenheim cu 13 puncte. 

FC Augsburg:
Rafal Gikiewicz , Robert Gumny, Maximilian Bauer,Jeffrey Gouweleeuw, Iago (Vargas -minutul 75) - Gruezo,Elvis Rexhbecaj ,Andre Hahn, Florian Niederlechner (Jensen 
-minutul 75), Demirović (Pedersen -minutul 67)Mërgim Berisha (Petkov-minutul 90).

Bayern  München:
Manuel Neuer ,Noussair Mazraoui (Serge Gnabry -minutul 62), de Ligt,Dayot Upamecano, Alphonso Davies ,Joshua Kimmich, Leon Goretzka (Marcel Sabitzer -minutul 69)Thomas Müller,Jamal Musiala (Choupo-Moting -minutul 78),Sadio Mané (Stanišić -minutul 78) Leroy Sané
Rezzultate din etapa a 7-a din Bundesliga:
FSV Mainz 05-Hertha Berlin=1-1.
Bayer Leverkusen-Werder Bremen=1-1.
VfB Stuttgart -Eintracht Frankfurt =1-3.
Borussia Dortmund-FC Schalke 04=1-0.
Borussia Mönchengladbach-RB Leipzig=3-0.
FC Union Berlin-VfL Wolfsburg=2-0.
VfL Bochum -FC Köln=1-1.
TSG Hoffenheim -SC Freiburg=0-0.