joi, 10 decembrie 2015

Bayern München termina pe primul loc grupa F.

Ieri seara ,pe stadionul Maksimir din Zagreb ,in fata a aproximativ 20.000 de spectatori s-a disputat partida din Grupa F,a Uefa Champions League ,dintre Dinamo Zagreb si Bayern Munchen ,partida castigata de catre Bayern Munchen cu scorul de 2-0(0-0).
Golurile au fost inscrise de catre :Robert Lewandowski in minutele 61 si 64,de mentionat ca in minutul 87 ,Thomas Muller a ratat un penalty ,acest fapt nu prea se intampla la atacantul german.
Arbitrul prinipal al acestei partide a fost Martin Strombergsson din Suedia.
Cartonase galbene: Jose Goncalo, Josip Pivaric si Eduardo Reis Carvalho(Dinamo Zagreb).
Frank Ribery a revenit in Uefa Champions League ,si a jucat in prima repriza a partidei de la Zagreb ,la pauza a fost inlocuit de catre Thomas Muller .asta dupa ce Ribery nu mai jucase din luna Martie a acestui an in Uefa Champions League ,din cauza unei accidentari .
Dinamo Zagreb:
Eduardo Reis, Ivo Pinto, Sigali, Taravel,Josip Pivaric ,  Marko Rog (Pavicic-minutul 81),Jose Goncalo,
Domagoj Antolic , Coric (Pjaca-minutul 60) , Soudani, Junior Fernandes (Paulo Machado -minutul 74).
Bayern Munchen :
Sven Ulreich ,Philipp Lahm, Javi Martinez, Mehdi Benatia (Jerome Boateng-minutul 46), Rafinha,Xavi Alonso, Joshua Kimmich,Sebastian Rode , Julian Green (Arturo Vidal-minutul 62),Robert Lewandowski ,Frank Ribéry (Thomas Müller-minutul 46).
Bayern Munchen era deja calificata in faza optimilor de finala ,iar Dinamo Zagreb nu mai avea nici o sansa de calificare ,dupa aceasta partida atacantul lui Bayern Munchen ,Robert Lewandowski a ajuns la 30 de goluri inscrise in 46 de partide de Uefa Champions League.
Tot la aceasta partida Pep Guardiola ,antrenorul lui Bayern Munchen a ajuns la 100 de victorii,din 132 de partide de cand antreneaza pe Bayern Munchen ,deasemenea el a castigat pana acum doua titluri de Campion al Germaniei , o Cupa a Germaniei ,o Supercupa a Germaniei si un Campionat Mondial al Cluburilor.
                       
In aceiasi grupa F,la Pireu pe stadionul Georgios Karaiskak, echipa .Arsenal Londra a invins la scor pe Olympiakos Pireu ,scorul final al acestei partide a fost de 3-0(1-0) ,golurile au fost inscrise de catre Olivier Giroud in minutele :29,49 si 67 din penalty.
In grupa F s-au calificat Bayern Munchen care a terminat grupa cu 15 puncte ,si Arsenal Londra cu 9 puncte dar un golaveraj mai bun decat Olympiakos Pireu care a avut tot 9  puncte si care a terminat pe locul 3 din aceasta grupa ,pe ultimul loc s-a clasat  echipa croata Dinamo Zagreb cu doar 3 puncte.
Iata si echipele calificate in optimile de finala ale Uefa Champions League:
Real Madrid, PSG(Paris Saint Germain),VfL Wolfsburg, PSV Eindhoven, Atletico Madrid, Benfica Lisabona, Manchester City, Juventus Torino, F.C Barcelona, AS Roma, Bayern Munchen, Arsenal Londra, Chelsea Londra, Dinamo Kiev, Zenit St Petersburg,KAA Gent.