joi, 22 aprilie 2010

Bayern München la un singur meci distanta de finala .

Aseara pe stadionul Allianz Arena din Munchen ,a avut loc partida tur, a celei de-a doua semifinale din Liga Campionilor ,partida in care s-au intalnit Bayern Munchen si Olympique Lyon.
Calificată în semifinalele Champions League după nouă ani de aşteptare,echipa Bayern Munchen a avut parte de un spectacol placut ,o coregrafie de excepţie ce a transformat total arena din Munchen şi în realizarea căreia au participat toţi spectatorii prezenţi pe "Allianz Arena".
BAYERN MUNCHEN: 4-4-2:
22.Jörg Butt, 21.Lahm,5.vanBuyten,6.Demichelis,26.Contento,31.Schweinsteiger, 23.Pranjic (63'-33.Gomez),10.Arjen Robben (85'-8.Altintop),
25 Müller, 7.F.Ribéry,11.Ivica Olic (46'-44.Tymoshchuk).
Rezerve:1. Rensing,8.Hamit Altintop,13. Gorlitz,18. Klose,33.Gomez, 44.Tymoshchuk,27.Alaba David.
Antrenor: Louis Van Gaal.
Olimpique Lyon4-2-3-1:
1.Lloris,
13.Réveillère, 3.Chris,28. Toulalan,20. Cissokho ,41 Gonalons,6. Källström  10.Ederson,8. Pjanic,9. Lisandro (17.Makoun- 55'),19. Delgado
(79'-14. Govou).
Rezerve: 30.Vercoutre,7. Bastos,14. Govou, 17.Makoun, 18.Gomis, 23.Anderson,32. Gassama
Antrenor: Claude Puel.

Cartonaşe galbene: Pranjic / Bastos

Galben / Roşu : Toulalan (minutul 54')

Cartonas Roşu: Ribéry ( minutul37')

Arbitru:Roberto Rosetti (Italia).  
Prima repriza a fost una de tatonare , asa cum era de asteptat , Ribery a sutat la poarta dar nu a reusit mai nimic ,a ''impresionat'' doar cu jocul sau anost si care nu a facut decat  sa incurce atacurile concepute de cei de la Bayern.
Prima faza mai periculoasa a fost in minutul 13, cand Schweinsteiger a sutat destul de puternic dar pe langa poarta celor de la Lyon.
Minutul 22 aduce si el o faza destul de spectaculoasa realizata de cei de la Bayern ,dar Muller rateaza, meciul este destul de echilibrat pana la jumatatea primei reprize .
Dupa trecerea celor 30 de minute de joc din prima repriza ,a venit si minutul 37 in care Ribery la faultat pe Lisandro,destul de dur si astfel arbitrul acestei partide ,italianul Roberto Rosetti a fost nevoit sa arate cartonasul rosu .
Dacă se califică în finală, Bayern riscă să nu poată conta pe Ribery în partida de pe "Bernabeu". Pentru faultul violent făcut asupra argentinianului Lisando, francezul a primit "roşu" şi, aproape sigur, va primi două etape de suspendare, pe baza raportului întocmit de Rosetti. Adică, returul de la Lyon şi ultimul 
meci al Ligii. Afectat şi de scandalul sexual cu prostituata minora, lui Ribery nu i-a ieşit jocul şi a iesit suprinzator în minutul 37.
Astfel pana la terminarea primei reprize jucatori antrenati de Louis Van Gaal,
au facut tot posibilul sa nu primeasca gol si au reusit,scor la finalul primei reprize 0-0, un scor destul de periculos pentru ambele echipe .
La pauza antrenorul Louis Van Gaal , a trebuit sa reorganizeze toate posturile asfel incat echipa sa sa nu ramana descoperita si sa primeasca gol.
Louis Van Gaal l-a scos pe atacantul Olici.si l-a băgat pe Timoşciuk. Deşi în zece, bavarezii şi-a creat cea mai mare ocazie, irosită de Muller.
La cateva minute dupa inceperea reprizei a doua Toulalan, a primit două  cartonase "galbene"  în  doar 3 minute după faulturi la centru terenului ,astfel in minutul 55 ,se  rechilibra situatia numerica din teren ,si venea randul antrenorului lui Olimpique sa isi recalculeze tot ce gandise pana atunci ,deoarece situatia din teren o cerea.
Antrenorul lui Bayern a mers pe varianta atacului ,se restabilise si egalitatea in teren si astfel a mizat pe Gomez care a fost introdus in minutul 67,si care a ratat la putin timp dupa introducerea sa in teren.
Cel care a salvat de multe ori echipa de la infrangere si anume Robben ,suteaza si balonul putin deviat si de Müller,intra in poarta celor de la Lyon, si astfel scorul devenea 1-0,un scor destul de neasteptat dupa inceputul de meci .  
Antrenorul lui Bayern se pare ca nu a dorit sa riste si l-a scos pe cel care a deschis scorul ,Robben fiind destul de nervos pe aceasta decizie ,el dorind sa ramana in teren pentru a mai inscrie in acest meci.
Bayern nu reuseste sa mai inscrie pana la finalul meciului ,dar nici nu a primit gol ,cea ce ii face sa spere pentru returul de la Lyon ,unde daca vor obtine un rezultat bun se vor califica in finala Ligii Campionilor ,gazduita anul acesta de  orasul Madrid .
Mult succes Bayern Munchen !