vineri, 2 iunie 2017

O lume in care traim.

Observ că lumea în care trăim se schimba într-un mod negativ în fiecare an, care trece şi probabil nimic nu va mai  fi ca înainte, nu sunt împotriva noului sau a unei continue evolutii, dar se pare că în această nouă lume care este gestionata din ce în ce mai prost de cei care conduc la nivel planetar, este o iluzie să mai crezi în ziua de azi că ne îndreptăm spre un viitor care va fi cu happy-end pentru majoritatea locuitorilor acestei planete.
Cei care nu vor să vadă sau să înţeleagă acest fapt, fac deja prea multe compromisuri  pe care nu le recunosc niciodată, în această nouă lume deja nu mai există demnitate şi onoare, în care e foarte greu să mai poţi avea încredere în cineva, chiar şi foarte apropiat, o lume în care când promiţi ceva şi nu te ţi de acea promisiune nu mai înseamnă nimic, o lume în care femeile moderne nu îşi mai doresc copii, iar bărbaţi din aceiaşi categorie nu îşi mai doresc o familie.

O lume în care cei care reuşesc să păcălească şi să obţină nişte banii, banii pentru care alţi muncesc poate o viaţă,sunt vazuti de ceilalti drept niste oamenii importanti.
Acesti oamenii deşi sunt nişte nulităţi se cred importanţi şi superiori faţă de alţi oamenii care muncesc cinstit şi nu încearcă să epateze cu bunurile pe care le au, aceşti aşa zişi "persoane influente " care sunt invitaţii pe la toate receptile şi care sunt numiti oamenii importanţi sunt de fapt nişte impostori , mulţi dintre ei folosesc metode ilegale sau averea părinţilor pentru a arăta cine sunt ei,sa nu fiu inteles gresit nu ma refer la  oamenii care chiar au reusit in viata si au un nivel de viata mai ridicat ca ceilalti prin munca lor si prin anumite privatiuni pe care le  fac pentru a  realiza ceva .
Mă amuză când mai văd şi aşa zişi oamenii credincioşi, acei oameni care pretind că au credinţă în D-zeu dar care de fapt nu ratează nici o ocazie de a încerca să umilească pe cei care uneori au avut nevoie de ajutorul lor, sau doar au crezut în ei.
O lume in care in numele religiei ,si credintei sunt omorati oameni nevinovati ,fara ca cei care  au totusi puterea sa stopeze acest fapt nu o fac mintind zilnic ca vor face tot ce se poate pentru a nu mai se intampla asemenea orori .
O  lume în care animalele sunt omorâte cu sălbăticie de finte care totuşi se cred superioare pe acest pământ, în această lume în care tot ce reprezintă folos material de pe urma naturi este făcut fără nici o urmă de responsabilitate şi regret, sper că natura mai devreme sau mai târziu să îi răsplătească la fel.
O lume în care dacă eşti atent cu persoana iubită şi încerci să îi arăţi unde greşeşte, sau dacă îi arăţi că e bine să nu facă joc dublu, ti se atrage atentia ca se numeşte modern gelozie şi eşti văzut ca pe ceva de care trebuie să scape cât mai repede, uitând de fapt că vinovatul este chiar cel care a jucat necinstit.
In aceasta lume in care valoriile umane nu mai reprezinta decat o cale de promovare pentru cei care de fapt sunt niste nulitati .
O lume în care dacă eşti modest şi nu te atrag lucrurile extrem de scumpe.nu ai cont de Facebook pentru a fi apreciat sau pentru a "socializa", sau daca nu tinzi să ai cea mai bună maşină, pentru a iesi in evidenta ,eşti văzut ca o persoană care are un dezavantaj este aproape egal ca şi un handicap.
Am observat că puţini oamenii mai sunt sensibili la lucrurile mărunte, pe care viaţa de zi cu zi le oferă, deasemenea unii oamenii îşi planifica viitorul, şi unii dintre ei trăiesc în trecut, uitând totuşi să îşi trăiască prezentul,  fără de care probabil nu ar mai avea nici viitor.

O lume care devine tot mai virtuală şi care niciodată nu va putea să se compare cu lumea reală care chiar dacă este mai altfel percepută de cei care vor să schimbe modul de viaţă, va rămâne o lume cu natura ,oamenii reali si normali care chiar daca vor fi intr-un numar tot mai mic vor putea să reziste până la final.