miercuri, 18 aprilie 2018

Game,Set,Match ,Bayern se califica in finala Cupei Germaniei.

Ieri seară, în partida din Semifinalele Cupei Germaniei disputată pe stadionul BayArena din Leverkusen, Bayern München a învins pe Bayer Leverkusen cu scorul final de 6-2(2-1), acest scor este des întâlnit în partidele de Tenis, la câştigarea unui Set.
La această partidă au asistat aproximativ 30.210 spectatori, arbitrul principal al acestei partide a fost Daniel Siebert din Berlin.
Cartonase galbene:Retsos, Aranguiz(Bayer Leverkusen) / Jerome Boateng(,Bayern München)
  
Golurile acestei partide au fost inscrise pentru Bayern de :,Robert Lewandowski in minutele 3 si 9, Thomas Muller in minutele 52,64,si 78,si Thiago Alcantara in minutul 60,
Pentru Bayer Leverkusen ,echipa gazda a acestei partide din Semifinalele Cupei Germaniei au inscris :Lars Bender in minutul 16 si Bailey in minutul 72.
Thomas Muller a reușit hat-trick-ul in aceasta partida și a urcat pe locul doi în topul celor mai buni marcatori ai lui Bayern in Cupa Germaniei , din toate timpurile.
Pe primul loc in clasamentul marcatorilor in Cupa Germaniei se afla  legenda fotbalului german, Gerd Muller,cu un total de 78 de goluri .
În finala Cupei Germaniei care se va disputa la Berlin in data de 19 mai 2018, Bayern va întâlni învingătoarea partidei dintre Schalke 04 şi Eintracht Frankfurt.
Bayer Leverkusen:
Leno, L. Bender, S. Bender, Tah, Retsos (Bailey-minutul 46) , Baumgartlinger (Alario -minutul 62), Aránguiz - Bellarabi (Henrichs-minutul 67), Havertz, Brandt, Volland.
Bayern München:
Sven Ulreich ,Joshua Kimmich,Jerome Boateng, Hummels,David Alaba (Rafinha minutul 46) Thomas Müller (James Rodriguez-minutul 80),Javi Martínez, Thiago Alcantara (Niklas Süle-minutul 85) Arjen Robben, Robert Lewandowski,Feanck Ribéry.