vineri, 19 februarie 2010

Jean Michel Jarre la Bucuresti in 2010.

Muzicianul francez susţine un nou concert la 3 iunie, ora 20:00,la Sala Palatului din Bucureşti. Potrivit organizatorilor, Fundaţia Phoenix, spectacolul va prezenta publicului conceptul de „all-in-one-show“, un amestec de tehnologie de ultimă generaţie în ceea ce priveşte sunetul, luminile şi efectele speciale.
Jarre a creat un show unic, conceput pentru săli de concert, prin fuziunea sintetizatoarelor de tip analog, a tehnologiei digitale de ultimă oră, a designului spectaculos de lasere şi a coregrafiei speciale a luminilor. Setlistul va conţine cele mai îndrăgite piese ale cântăreţului.
Jarre a susţinut un concert cu casa închisă la Bucureşti, în urmă cu doi ani, când Biletele se epuizaseră cu o lună înainte de show.
In cadrul spectacolelor sale, Jean Michel Jarre a decis sa introduca conceptul de "all-in-one-show", integrand tehnologia de ultima generatie in sunet, lumini si efecte speciale.


Prin fuziunea sintetizatoarelor de tip analog, a tehnologiei digitale de ultima ora, a designului spectaculos de lasere si a coregrafiei speciale a luminilor, Jarre va prezenta un spectacol special conceput pentru sali de concert, unde publicul va putea asculta cantece selectate de pe cel mai bine vandute albume ale artistului.
Jean-Michel André Jarre, compozitor, interpret şi producător muzical, s-a născut la Lyon, în 1948. A vândut până în prezent 80 de milioane de albume şi singleuri şi are un palmares bogat de premii de specialitate.

A deţinut de mai multe ori recordul Guinness Book pentru cel mai mare concert şi este considerat artistul francez care a reunit la spectacolele sale cel mai numeros public. Printre cele mai cunoscute albume ale sale se numără „Oxygène" (1976), „Equinoxe" (1978) şi „Metamorphoses" (2000).
Considerat unul dintre pionierii muzicii electronice, synth pop, experimental si new age, Jean Michel Jarre este cunoscut pentru concertele in aer liber cu spectatori in numar record, in care sunt folosite efecte laser si artificii, si care imbina muzica cu mediul inconjurator si arhitectura.

Pretul /bilet:
VIP - 700 lei
Categ 1- 500 lei
Categ 2- 300 lei
Categ 3- 200 lei
Categ 4- 100 lei