div id="mbmcpebul_wrapper" style="max-width: 1445px;">

sâmbătă, 24 decembrie 2011

Traseul lui Mos Craciun

Pentru cei care mai cred in Mos Craciun ,cei de la NORAD au creat o aplicatie care reda traseul lui Mos Craciun ,calatoria virtuala a lui Mos Craciun poate fi vizualizata pe adresa web prezentata mai jos:
http://www.noradsanta.org/en/index.html,acest traseu este realizat avand la baza harta virtuala de la Google Earth .
Ce este NORAD? ,este o organizaţie militară responsabilă pentru industria aerospaţială şi de apărare maritima din Statele Unite şi Canada.
NORAD a fost creat printr-un acord din 1958 între Canada şi Statele Unite ale Americii, acesta organizatie militara ofera avertizare avansata de rachete lansate împotriva naţiunilor membre ale acesteia, garanţeaza suveranitatea spatiului aerian din America de Nord.
Calatorie placuta alaturi de Mos Craciun ,iar daca existau si persoane care se indoiau ca nu se poate ca intr-un timp asa scurt "Mosu" sa aduca chiar toate cadourile la timp iata ca cel putin in mediul virtual se poate.
Craciun fericit!, alaturi de cei dragi si in aceasta seara magica cadourile dorite sa ajunga la voi indiferent daca ati crezut sau nu in Mos Craciun,eu va urez sa va aduca tot ce este mai bun si mai frumos.