sâmbătă, 1 octombrie 2016

Vodafone Romania lanseaza 4GTV+.

Compania de telefonie mobila Vodafone Romania ,a anuntat lansarea oficiala a aplicatiei 4GTV+,aceasta aplicatie va oferi utiliuzatorilor Vodafone acces la o colectie de filme si posturi Tv live ,deasemenea este anuntat si un parteneriat cu compania americana Netflix ,companie care este printre cele mai mari firme care furnizeaza servicii  video la cerere .
Aplicatia 4GTV+ ofera o gama variata de posturi Tv ,tipul de continut cuprinde stiri,filme ,divertisment local si international ,deasemenea aplicatia ofera acces si la aplicatia Zonga .aplicatie care permite ascultarea unei baze de date impresionante de melodii.precum si la parteneri Disney.
Utilizatori 4GTV+ pot sa urmareasca emisiuni difuzate live de canalele Tv,pot sa puna pauza si sa le urmareasca mai tarziu de la momentul in care au pus pauza ,se poate derula si de la inceput cu ajutorul functiei Repornire di derulare inapoi .
Functia Catch-up ofera utilizatorilor aplicatiei 4GTV+ ,sa vizioneze emisiuni pe care nu le-au putut urmari live,aceasta optiune este insa valabila doar 72 de ore de la momentul difuzari lor.
Aplicatia 4GTV+ ofera si functia de multi ecran care permite transferarea continutului disponibil prin aceasta aplicatie catre ecranul unui TV ,in tot acest timp utilizatorul poate folosi telefonul si pentru alte activitati fara a intrerupe vizionare . 
Aplicatia 4GTV+ este disponibila pe smartphone-uri si tablete pentru toti utilizatorii Vodafone Romania ,aceasta aplicatie poate fi descarcata de pe App Store si Google Play .
4GTV+ suporta mai multe dispozitive conectate printr-un singur cont ,autentificarea se poate face prin MyVodafone .
Aplicatia 4GTV+ va fi disponibila incepand cu data de 3 octombrie 2016 ,accesul la acesta aplicatie va fi inclus si la abonamentele Vodafone incepand cu abonamentul Red 19.