div id="mbmcpebul_wrapper" style="max-width: 1445px;">

marți, 29 noiembrie 2016

IBM Chef Watson

In cazul in care vrei sa gatesti ceva si nu ai inspiratia necesara intr-un anumit moment ,poti incerca sa gatesti cu ce ai la indemana asistat de aplicatia IBM Chef Watson.
Watson este de fapt un robot inteligent care creaza retete prin utilizarea de algoritmi pentru care asociaza ingredientele necesare preparari unor retete originale.
Daca nu aveti toate ingredientele necesare pentru o reteta ,IBM Watson va gasi ceva care sa  fie apropiat  fata de reteta originala ,si care poate  fi preparata cu ingredientele care le aveti la dispozitie in acel moment.

Aplicatia Watson incorporeaza feedback-ul tuturor utilizatorilor in algoritmi sai ,iar asta inseamna ca este in continua imbunatatire a retetelor si al rezultatelor generate .
Acasta aplicatie poate  fi  folosita de oricine in propria bucatarie si cu retetele generate de IBM Watson se poate gati extrem de usor ,insa oricat de bune ar fi retetele generate de Watson ,sunt de parere ca cine nu are nimic in comun cu bucataria si cu gatitul in general ,aceasta aplicatie nu va fi una utila,mai exact nu va  functiona si nu va  fi de nici un  folos.
Deasemenea anumite alimente degeaba sunt amestecate pentru a iesi o reteta,raman la parerea ca acea reteta nu va  fi una care sa  fie recomanda pentru a  fi mancata.

Pentru cine doreste sa incerce sa gateasca asistat de un robot poate incerca asta la urmatoarea adresa :www.ibmchefwatson.com/community.
Aceasta aplicatie poate fi gasita sub denumirea de Watson Twist si in magazinele virtuale de aplicatii Android(Google Play) sau Itunes -Apple (App Store).
IBM  Watson este  folosit si in domeniul  financiar ,in serviciile pentru clienti si mentenanta predictiva ,in industria de petrol si gaze si in retail ,IBM Watson deduce nevoile cumparatorilor si le furnizeaza in scurt timp informatii despre produsele sau serviciile de care au nevoie.
In viitor va fi  folosit si in domeniul sanitar si educational cat si in managmentul  si administrarea oraselor.