vineri, 19 februarie 2010

Rusia -Slovacia ,Hochei in grupa B ,Vancouver 2010.


Partida dintre Rusia şi Slovacia o fost un meci spectaculos cu reveniri spectaculoase, sa jucat Si un Hochei de caliate. Slovacia un învins Rusia cu 2-1 după lovituri de departajare în cel mai bun meci de pina acum de la Jocurile Olimpice din 2010.
Chiar daca In prima repriză nu un fost inscris Nici un gol, hocheiul sa jucat La un nivel inalt, iar vedetele Au fost cei doi portari de îngrijire Să au reusit nu primeasca gol. Partea a doua o meciului o adus şi primul gol, de partea campioanei mondiale Rusia, marcatorul fiind Alexei Morozov, portarul Jaroslav Halak un facut minuni In poarta Slovaciei, Astfel CĂ după patruzeci scorul de 1-0 minute o fost. Golul egalizator un venit aproape de jumătatea ultimei reprize, atunci cînd Marian Hossa la învins pe Brizgalov. Cele Două echipe au pastrat si dupa egalitea Prelungiri, Astfel ca sa ajuns la loviturile de departajare, jucatori Rusi au inscris doar prin Ovecikin, in timp ce slovacii au inscris prin Jozef Stumpel si Pavel Dmitra.

"Nu e frustrant Să pierzi. Inca mai avem sanse Să cîştigăm această grupa", un Ovecikin spus. Rusia e pe primul loc în grupa B, cu 4 puncte, urmată de Cehia cu 3 puncte si de Slovacia cu 2 puncte.
Următoarele partide din această grupa se joacă pe 20 februarie, Letonia, Slovacia (2:30) si pe 21 februarie Rusia-Cehia (22:00). Tot in ziua a treia un turneului de hochei, Canada un învins Elveţia cu 3-2, SUA iar un trecut de Norvegia cu 6-1. Vineri spre sîmbătă se joacă partidele: Belarus-Suedia (22:00), Cehia-Letonia (2:30), Finlanda-Germania.