joi, 29 octombrie 2015

Monitor Philips BDM3490UC .

Compania Philips a lansat pe piata un monitor curbat care este foarte bun pentru jocuri pe pc ,vizionare de filme si lucrul cu mai multe aplicati in acelasi timp.
Monitorul BDM3490UC are o diagonala de 34" de inch si format de 21:9,acest monitor este fabricat de MDD,partener licentiat al Philips ,monitorul de 34 de inch ,Briliance Curved UltraWide ofera o experienta captivanta si care este cu mult superioara monitoarelor clasice cu ecran plat.

Ecranul monitorului are tehnologie AH-IPS,si o rezolutie de 3440x1440 de pixeli,si acopera 99% ,din spectrul RGB si poate reda imagini folosind o paleta de peste 1 ,iliard de culori ,formatul UltraWide 21:9 creaza spatiu de lucru foarte mare pentru desfasurarea activitatilor ,monitorul masoara 80 de cm pe orizontala si 33,5 cm pe verticala .
Opţiunile pentru conectare includ DisplayPort şi HDMI 2.0, tehnologia MHL pentru redarea de conţinut de pe ecranul telefonului mobil şi USB 3.0 pentru transferuri de date rapide şi încărcarea dispozitivelor mobile.
Monitorul este dotat cu un sunet de calitate care este redat prin difuzoarele integrate cu tehnologie DTS.
Pe acest monitor se pot vizualiza si compara informatiile afisate fara a muta in mod constant ferestrele aplicatilor deschise de pe ecran ,spatiul de lucru se gestioneaza cu ajutorul tehnologiei MultiView,care face posibila impartirea ecranului in mai multe sectiuni,deasemenea o alta aplicatie incorporata este SmartContrast care ajusteaza automat culorile si ontroleaza lumina de fundal pentru a spori intensitatea contrastului ,in cazul in care se doreste numai afisarea aplicatilor de lucru zilnice se va folosi modul Economy care ofera un consum redus de energie .
Acest monitor Philips LCD ,curbat UltraWide va fi disponibil in Romania la sfarsitul acestei luni Octombrie, 2015.
Detalile tehnice ale monitoruui Philips BDM3490UC sant urmatoarele :