div id="mbmcpebul_wrapper" style="max-width: 1445px;">

joi, 12 noiembrie 2015

Moartea unui hocheist,Endre Kosa .

                        
Nu am putut sa inteleg cum un om care practica unul dintre cele mai barbatesti sporturi ,poate renunta asa usor la viata si nu isi da o sansa cat de mica sa repare sau sa indrepte ceea ce il supara ,il macina probabil de foarte multa vreme ceva care pana la urma la impins sa faca un gest necugetat care l-a costat viata ,viata care trebuie traita pana la capat cu bune si rele ,si indiferent de cat de greu este sa accepti ,trebuie sa te obisnuiesti cu gandul ca la un anumit moment din viata nu mai poti fi asa cum erai odata .
                                   
Am aflat cu tristete la inceputul acestei saptamani ,ca unul dintre cei mai buni jucatori de Hochei pe gheata din Romania ,s-a sinucis .
Endre Kosa s-a aruncat de pe un bloc de 10 etaje din Miercurea Ciuc,Endre a fost unul dintre fundasi de baza ai echipei de Hochei pe gheata din Miercurea Ciuc ,a fost capitanul echipei nationale de Hochei pe gheata a Romaniei, pentru care a imbracat tricoul echipei nationale de 60 de ori ,a fost de 9 ori campion al Romaniei cu echipa S.C Miercurea Ciuc si castigator o data al Ligii Mol in anul 2011,cu aceiasi echipa la care a jucat pe toata perioada vietii.
In prezent se ocupa de doua grupe de copii al clubului la care a activat pe toata perioada vietii,si anume S.C Miercurea Ciuc,grupele erau la U10 si U12,la Clubul Sportiv Scolar Miercurea Ciuc.

L-am cunoscut personal si m-am bucurat mereu cand il vedeam pe patinuarul Mihai Flamaropol ,este unul dintre cei care a jucat impotriva echipei Steaua Bucuresti in derby-urile din perioada aniilor 2000.
Endre Kosa in varsta de 40 de ani,nascut la data de 18 februarie 1975, in orasul Miercurea Ciuc,era casatorit si avea doi copii ,un om deosebit care probabil a iubit prea mult acest sport numit Hochei pe Gheata si care nu s-a mai regasit dupa retragerea sa din activitate ,din cate stiu nu mai juca la S.C Miercurea Ciuc de aproape doi ani .
Endre, indiferent din ce cauza ai ales sa faci asta ,pentru noi cei care te-am cunoscut ramai tot un om deosebit ,plin de devotament si atitudine si probabil ca numai tu vei cunoaste adevaratul motiv pentru care ai ales sa faci acest gest necugetat ,poate acolo sus vei putea juca in continuare Hochei pe gheata asa cum ai facut-o si aici ,asa cum anii la randul ne-ai bucurat cu prezenta ta pe gheata .
Dumnezeu, sa te odihneasca in pace ! ,Nyugodj bekeben Endre Kosa!