joi, 3 martie 2016

FSV Mainz invinge pe Bayern München pe Allianz Arena.

Ieri seara ,pe stadionul Allianz Arena din München in etapa a 24-a din cadrul Bundesliga s-au intalnit Bayern München si FSV Mainz ,partida castigata cu scorul final de 2-1(1-0), de catre FSV Mainz.
Golurile echipei FSV Mainz au fost inscrise de catre:Jairo Samperio in minutul 26,si Cordoba in minutul 86,pentru Bayern München a inscris Ajen Robben in minutul 64.
Arbitrul principal al acestei partide a fost Sascha Stegemann din Niederkassel,la aceasta partida au asistat aproximativ 75.000 de spectatori.
Cartonase galbene:Rafinia(Bayern München),Leon Balogun si Gaëtan Bussmann(FSV Mainz 05).
Bayern a pierdut primele puncte pe teren propriu ,si dupa aceasta infrangere mai are doar 5 puncte avans fata de Borussia Dortmund .
Fostul presedinte al clubului Bayern München ,Uli Hoeness care in perioada 2009-2014 a ocupat aceasta functie ,a fost eliberat luni 29 februarie din inchisoare ,acesta fusese condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare pentru evaziune fiscala in valoare de 28,5 milioane de euro ,totusi acesta a executat doar 21 de luni de inchisoare in regim semideschis si era prezent in inchisoare doar noaptea.
Uli Hoeness ,prezent la partida de pe teren propiu a echipei la care a fost presedinte si jucator in anii 70, a asistat la infrangerea echipei favorite de catre ocupanta locului 5 in Bundesliga.

In clasament conduce in continuare Bayern München cu 62 de punte ,urmata de catre Borussia Dortmund cu 57 de puncte ,si Hertha Berlin pe locul 3 cu 42 de puncte .Borussia Mönchengladbach pe locul 4 cu 39 de puncte ,si FSV Mainz 05 pe locul 5 cu 39 de puncte.

Bayern München:
Manuel Neuer , Rafinha, Benatia,David Alaba, Juan Bernat ,Arturo Vidal, Kingsley Coman (Thomas Müller-minutul 51),Arjen Robben, Thiago Alcantara (Douglas Costa -minutul 60),Frank Ribery ,Robert Lewandowski.
FSV Mainz 05:
Loris Karius ,Leon Balogun, Bungert (Latza-minutul 46),Alexander Hack ,Giulio Donati (Daniel Brosinski -minutul 73), Gaëtan Bussmann , Baumgartlinger, Fabian Frei , Clemens, Jairo Samperio,Yunus Malli (Jhon Cordoba -minutul 60).