sâmbătă, 30 aprilie 2016

Monitorul Philips BDM4350UC de 43 de inch.

Firma MMD care este partenerul firmei Philips ,in domeniul monitoarelor a prezentat un nou model de monitor Philips 4K UHD,acesta are o dimensiune de 43 de inch (109 cm ),acesta este in prezent cel mai nou model al  firmei Philips. 
Acest monitor ofera un spatiu destul de generos pentru un monitor ,prin intermediul functiei MultiView 4K ,suporta imagini video de la patru surse video diferite ,in acelasi timp .
Monitorul Philips BDM4350UC, este prevazut cu panouri ultra performante care pot oferi imagini la o rezolutie de Ultra 4K UHD(3840X2160) acesta rezolutie afiseaza de 4 ori rezolutia Full HD .
Cu acest monitor se pot analiza imaginile in cele mai mici detali ,cei care utilizeaza un asemenea monitor vor fi uimiti de claritatea oferita de rezolutia 4K UHD .
Datorita panourilor ultra performante ,culorile si anumite detali pot fi vizionate din aproape orice unghi.
Acest monitor este ideal pentru situatiile in care este nevoie sa fie prelucrate informatii din surse diferite ,acesta are integrat si functia picture by picture care poate oferi o varietate de informatii afisate pe ecran in acelasi timp,acest monitor poate fi folosit cu succes in supravegherea traficului rutier si aerian ,dar si in alte domenii ca exemplu supravegherea prin camere de securitate .
Monitorul Philips BDM4350UC,dispune pentru conectivitate de :HDMI,DysplayPort ,MHL pentru streaming de pe dispozitive mobile ,conexiune USB 3.0 ,care are o viteza de 5.0 Gbiti pe secunda si o rata de transfer de zece ori mai mare decat portul USB 2.0.
Compania Philips  a comunicat ca acest tip de monitor va putea fi achizitionat in curand si din România ,din magazinele de specialitate ,incepand cu luna Mai 2016 si va avea un pret estimativ de 3.200 de lei .