duminică, 28 august 2016

Carlo Ancelotti incepe in forta noul sezon in Germania .

Noul antrenor al lui Bayern Munchen ,Carlo Ancelotti a adus o schimbare in bine in jocul echipei pe care o antreneaza incepand din luna iulie ,iata ca echipa din Munchen a obtinut pana acum numai victorii ,se pare ca calmul sau si metodele de antrenament pe care le foloseste ,plac mai mult decat modul de a se impune al foasului antrenor spaniol .
Prima victorie a fost in partida amicala disputata contra Lippstad 08,pe care a invins-o cu scorul de 4-3 ,urmand ca in a doua partida amicala disputata pe Allianz Arena sa invinga cu scorul de 1-0 ,echipa Manchester City antrenata in prezent de fostul antrenor al lui Bayern Munchen ,spaniolul Pep Guariola care si-a facut astfel debutul la noua sa echipa prin infrangerea din aceasta partida amicala ,singurul gol al partidei a fost inscris de mijlocasul german de origine turca Erdal Ozturk in minutul 76.mijlocasul de doar 20 de ani ,reusind sa il invinga pe portarul Angus Gunn cu un sut care ulterior a fost deviat in poarta celor de la Manchester City ,de mentionat ca suporterii echipei Bayern Munchen l-au primit destul de bine pe fostul lor antrenor Pep Guardiola .
Iata si echipele folosite de cei doi antrenori in aceasta partida amicala :
Bayern Munchen :
Ulreich , Rafinha, Feldhahn, Javi Martinez (minutul 65 Felix Gotze), Bernat (minutul 66 Friedl) Xabi Alonso (minutul 46 Dorsch) Benko (minutul 82 Shabani), Lahm, Alaba (minutul 46 Erdal Ozturk), Ribery (minutul 46 Hagler) Green.
Antrenor: Carlo Ancelotti.
Manchester  City :
Caballero (minutul 57 Gunn) ,Pablo Maffeo, Adarabioyo, Tasende, Kolarov (minutul 66 Bytyqi) Jesus Navas (minutul 55 Celina), Fernando (minutul 55 Yaya Toure), Fernandinho (minutul 73 Aleix Garcia), Barker - Zinchenko (minutul 56 Delph). Ilheanacho (minutul 56 Bony);
Antrenor: Josep Guardiola.

Dupa acesta partida amicala ,Carlo Ancelotti a castigat cu echipa Bayern Munchen ,primul titlu oficial ,invingand cu scorul de 2-0 pe Borussia Dortmund ,si castigand Supercupa Germaniei ,golurile au fost inscrise de catre Arturo Vidal in minutul 58,si Thomas Muller in minutul 79.
Dupa castigarea Supercupei Germaniei ,Carlo Ancelotti a reusit sa se impuna la scor si in partida disputata in deplasare in Cupa Germaniei ,unde a invins echipa Carl Zeiss Jena ,o echipa care in momentul de fata evolueaza in liga a treia  din Germania .
Scorul final al acestei partide a fost de 5-0 ,golurile au fost inscrise de catre Robert Lewandowski care a reusit un hat -trick in aceasta partida ,reusind sa inscrie in minutele 3,34 ,si 43,au mai inscris Arturo Vidal in minutul 72 si Mats Hummels in minutul 77.
Vineri 26 august 2016 ,Carlo Ancelotti a mai bifat o victorie ,aceasta fiind in prima etapa din Bundesliga ,unde Bayern Munchen a jucat contra echipei Werder Bremen pe care a invins-o la scor ,scorul final al acestei partide a fost de 6-0 (2-0),la aceasta partida disputata pe Allianz Arena au asistat aproximativ 75.000 de spectatori .
Golurile acestei partide au  fost inscrise de catre :Xabi Alonso in minutul 9,Robert Lewandowski minutele 13 ,46,si 77,Philipp  Lahm in minutul 66,si Frank Rybery in minutul 73.
In aceasta partida Carlo Ancelotti ,nu l-a introdus deloc pe portughezul Renato Sanchez ,noul transfer al lui Bayern Munchen.motivul se pare a fost ca jucatorul nu era refacut in totalitate in urma unei accidentari . 
Carlo Ancelotti are totusi o misiune destul de grea in grupa D ,din Champions League o grupa in care Bayern Munchen va juca cu Atletico Madrid echipa spaniola  care a reusit sa o invinga in semifinalele sezonului trecut ,in aceiasi grupa mai sunt si olandezi de la PSV Eindhoven si echipa rusa FC Rostov, sper ca antrenorul italian Carlo Ancelotti nu va dezamagi si va iesi victorios.