vineri, 17 martie 2017

Tragerea la sorti a Sferturilor de finala ale Uefa Champions League ,sezonul 2016-2017.

Astazi la Nyon (Elvetia), cu incepere de la ora 13:00 (ora României), la sediul Uefa a avut loc tragerea la sorti a Sferturilor de finala din cadrul Uefa Champions League.
Tragerea la sorti a fost efectuata de catre ambasadorul finalei Champions League sezonul 2016-2017,Ian Rush ,fost atacant al clubului FC Liverpool ,la aceasta tragere la sorti au participat si Pedro Pinto directorul de comunicare al Uefa,si Giorgio Marchetti secretarul adjunct al Uefa .
In acesta faza a competitiei din Uefa Champions League nu mai exista echipe care sa fie cap de serie ,astfel ca echipe din aceiasi tara se pot intalni intre ele.
Echipele calificate in aceasta faza sunt :
Atletico Madrid (Spania),,Borussia Dortmund (Germania)FC Barcelona (Spania),Bayern Munchen (Germania),Juventus Torino (Italia),Leicester City (Anglia),AS Monaco (Franţa),Real Madrid (Spania).
Iata programul partidelor care se vor disputa in Sferturile Uefa Champions League ,conform trageri la sorti de astazi de la Nyon:
Atletico Madrid -Leicester City
Borussia Dortmund -AS Monaco
Bayern  München-Real Madrid 
Juventus Torino -FC Barcelona
Sferturile de finala ale Uefa Champions League se vor disputa pe 11 și 12 aprilie 2017, partidele din tur, iar partidele din retur in data de  18 și 19 aprilie 2017.
Semifinale din Uefa Champions League sunt programate in data de  2 - 3 mai și 9 -10 mai 2017, iar finala va avea loc in data de 3 iunie 2017, la Cardiff (Țara Galilor)..
Partidele Tur- Sferturi de finala :
Marţi, 11 aprilie, ora 21:45
(ora României)
Borussia Dortmund – AS Monaco
Juventus – FC Barcelona
Miercuri, 12 aprilie, ora 21:45
(ora României)
Atletico Madrid – Leicester
Bayern Munchen – Real Madrid 
Partidele Retur- Sferturi de finala :
Marţi, 18 aprilie, ora 21:45
(ora României)
Leicester – Atletico Madrid
Real Madrid – Bayern Munchen
Miercuri, 19 aprilie, ora 21:45
(ora României)
AS Monaco – Borussia Dortmund
FC Barcelona – Juventus