miercuri, 27 noiembrie 2019

Uniforia

Compania germana de echipament sportiv Adidas a prezentat la inceputul acestei luni ,mingea oficiala a turneului final EURO 2020, aceasta se numeste Uniforia aceasta denumire vine de la cele doua cuvinte unitate si euforie ce definesc turneul EURO 2020.
Uniforia a fost prezentata oficial in data de 7 noiembrie 2019,la Londra la acest eveniment au fost prezenti jucatori si jucatoare de fotbal din diferite tari europene ,printre acestia au asistat la aceasta lansare oficiala a mingiei EURO 2020,francezul Ngolo Kante,belgianul Michy Batshuayi,spaniolul Arrizabalaga ,cat si Lauren James si Katie Zelem din Marea Britanie .
Design-ul mingiei reprezinta trecerea podurilor ,si eliminarea tuturor barierelor ,cat si diversitatea din aceste elemente care vor fi prezente la turneul final din anul 2020 ,aceste elemente sunt specifice pentru Uniforia .
"Camd ne-am hotarat pentru design-ul acestei mingi ,am dorit sa reflectam cultura si spiritul strazii pe care putem mai apoi sa il reprezentam pe stadioane ,
"Fotbalul este pentru toata lumea indiferent cine esti,de unde vii sau ce suprafata joci,ne uneste pe toti cand jucam desi Uniforia este doar un simbol in jurul caruia ne putem uni".a declarat Anika Marie Kennaugh designerul acestui produs.
Uniforia reprezinta produsul creat pentru a 60-a aniversare a turneului si pentru prima oara in istorie acesta se va disputa in 12 orase gazda,coordonatele GPS ale fiecarui stadion gazda sunt incluse in designul mingiei Uniforia,acest produs are o structura de inalta performanta si este confectionata dintr-un material unic numit Hi-White care permite o mai buna vizibilitate pe terenul unde este folosita.
Campionatul European de Fotbal va incepe in data de 12 iunie 2020 la Roma si se va inceia o luna mai tarziu ,cu finala care se va disputa pe stadionul Wembley din Londra,partidele din grupele acestui turneu final EURO 20202,se vor disputa in 12 orase de pe intreg cuprinsul continentului european.
Orasele in care vor avea loc aceste partide sunt :Amsterdam ,Baku ,Bilbao, Bucuresti,Budapesta, Copenhaga,Dublin,Glasgow,Londra,München ,Roma si Sankt Petersburg.