vineri, 14 octombrie 2011

Preliminarii Euro 2012 ,meciuri de baraj.

Ieri 13.10.2011, la Sheraton Hotel din Cracovia, a avut loc tragerea la sorţi a meciurilor de baraj care vor decide ultimele patru calificate la Campionatul European de fotbal din 2012, unde tari organizatoare sant  Polonia şi Ucraina.
Cele opt echipe care s-au calificat pentru meciurile de baraj au fost împărţite de catre UEFA în două grupe valorice, criteriul prin care s-a făcut acest lucru fiind coefiecientul echipei  nationale în clasamentul forului european,tragerea la sorti a fost facuta de catre 
secretarul general UEFA -Gianni Ifantino si Zbigniew Boniek si cum este normal la o tragere la sorti a fost adus si trofeul . 
Sursa :UEFA
Croaţia, Portugalia, Irlanda şi Cehia au fost capi de serie, în timp ce Turcia, Bosnia, Muntenegru şi Estonia au fost repartizate în urna a doua valorică.
Iata si programul partidelor conform trageri la sorti,partidele se vor disputa in zilele de 11,12 noiembrie si 15 noiembrie 2011.
                                           Turcia - Croaţia
                                           Estonia - Irlanda
                                           Cehia - Muntenegru
                                           Bosnia - Portugalia 
Echipele deja calificate la acest turneu final sant :Polonia si Ucraina datorita faptului ca sant tari organizatoare ,Germania, Rusia, Italia, Franţa, Olanda, Suedia (cel mai bun loc 2 în preliminarii), Grecia, Anglia, Danemarca şi Spania.