duminică, 11 martie 2012

Bayern Munchen invinge la scor pe Allianz Arena ,dar ramane in continuare pe locul 2 in Bundesliga.

Dupa o serie de infrangeri rusinoase atat in Bundesliga cat si in Liga Campionilor ,iata ca Bayern Munchen mai si castiga si cand o face castiga la scor si ma refer aici la partida de sambata 10.03.2012,disputata pe Allianz Arena din Munchen in cadrul Bundesliga,unde Bayern Munchen a invins pe  TSG Hoffenheim cu scorul de 7-1(5-0).
Golurile echipei Bayern Munchen au fost inscrise de catre:Mario Gomez(3) in minutele:5,35,si 48,Arjen Robben (2) in minutele 12(11m) si 29,Toni Kross (1) minutul 18 si Franck Ribery in minutul 58 ,in aceasta partida pana si golul celor de la TSG Hoffenheim a fost inscris in minutul 85 tot de un jucator al lui Bayern ,Louis Gustavo a reusit sa inscrie si el un autogol probabil suparat ca nu a inscris si el in aceasta partida in poarta adversa s-a razbunat pe propiul portar care nu a mai avut ce sa faca la faza din minutul 85.
Arbitrul acestei partide a fost Marco Fritz ,singurul cartonas galben din aceasta partida a fost aratat lui Vukcevic(TSG Hoffenheim).
Bayern Munchen:
Manuel Neuer , Philipp Lahm, Jerome Boateng (Anatoliy Tymoshchuk-minutul 46),Holger Badstuber,David Alaba,
Luiz Gustavo,Toni Kroos ,Arjen Robben,Thomas Müller (Bastian Schweinsteiger-minutul 62),Franck Ribéry,Mario Gomez (Ivica Olic –minutul 57).
TSG Hoffenheim:
Starke , Williams, Vestergaard, Compper, Braafheid , Vorsah , Vukcevic (Kaiser-minutul 87), Weis (Mlapa –minutul 87), Rudy, Roberto Firmino (Wieser-minutul 62) , Babel.

                                                 Sursa:YouTube
  Rezultate etapa cu numarul 25 din Bundesliga ,sezon 2011/2012.
Vineri 09.03.2012
VfB Stuttgart-Kaiserslauten=0-0.
Sambata 10.03.2012
Wolsburg-Bayern Leverkusen=3-2.
Borussia Monchengladbach-Freiburg=0-0.
F.C Koln-Hertha Berlin=1-0.
Bayern Munchen –TSG Hoffenheim=7-1.
Mainz 05-Nurenberg=2-1.
Augsburg-Borussia Dortmund=0-0.
Duminica 11.03.2012
Werder Bremen-Hannover 96=3-0.
Schalke 04-Hamburger S.V=3-1.
In clasamentul Bundesliga in continuare pe locul 1,este Borussia Dortmund care desi a remizat la Augsburg are 56 de puncte cu 5 puncte mai mult decat locul 2 ocupat de Bayern Munchen care are doar 51 de puncte ,pe locul 3 cu 48 de puncte este Borussia Monchengladbach .
Aceasta este situatia in clasamentul campionatului de fotbal german ,cu doar 9 etape inainte de desemnarea campioanei in Bundesliga.
Diferenta de puncte intre Bayern Munchen si Borussia Dortmund nu este asa mare dar avand in vedere numarul de etape ramase ,sansele ca Bayern sa devina campioana in acest sezon scad ,si de mentionat ca Bayern nu mai are voie sa greseasca deloc pana la finalul acestui sezon,si probabil daca totul va fi bine pana la etapa cu numarul 30 din 11.04.2012,unde Bayern va juca partida directa cu Borussia ,la Dortmund atunci in cazul unei reusite diferenta de puncte va scadea ,dar parerea mea personala este ca Borussia Dortmund va castiga cam tot sezonul acesta si sa nu uitam de "complexul de inferioritate"aratat in ultimele doua sezoane de catre Bayern Munchen cand intalneste echipe cu numele de "Borussia",sper ca daca nu va reusi in campionat macar in partida de cupa sa depaseasca acest complex de inferioritate ,nu am inteles de unde vine si ce se intampla dar parca nu mai este Bayern in teren cand joaca contra celor de la Borussia si ma refer aici la cele doua Dortmund si Monchengladbach.
Mult succes in continuare, Bayern Munchen! si sa reusesti in partida din Cupa Germaniei din data de 21.03.2012,contra Borussia Monchengladbach .