duminică, 15 ianuarie 2017

Philips Brilliance- BDM4037UW .

Compania Philips impreuna cu partenerul sau MMD ,au prezentat cel mai mare monitor cu ecran curbat pana in prezent ,acest monitor se nuneste Philips Brilliance - BDM4037UW,acesta are o diagonala de 40 de inch ((101,6 centimetri),monitorul permite o afisare simultana a mai multor surse de semnal video si este creat pentru utilizatorii care doresc sa aiba un spatiu cat mai mare pentru multiprocesare.
Monitorul curbat Philips Brilliance - BDM4037UW are un ecran LCD cu o rezoluţie de 4K Ultra HD, dispune de o tehnologie VA multi-domeniu,acesta promite un contrast nativ ridicat şi unghiuri largi de vizionare de până la 178°.si acoperă până la 85% din spectrul NTSC,aceste caracteristici tehnice permit afisarea unei imagini foarte aproape de realitate.
Spre deosebire de îmbunătăţirile care funcţionează prin modificarea setărilor software-ului pentru a regla balansul de culoare, Ultra Wide Color este o caracteristică ce intensifică imaginile.
Afişajul cu LED VA de la Philips utilizează o tehnologie avansată de aliniere verticală pe mai multe domenii care oferă un raport de contrast static  foarte înalt pentru imagini  foarte vii şi luminoase. 
Pentru prevenirea efectului de clipire a imagini şi oboseala ochilor utilizatorilor, sursa de lumină LED este echipată cu tehnologie Flicker-free, care ofera luminozitate constantă.
Philips Briliance -BDM4037UW ,are inclusa si tehnologia SmartImage care analizează conţinutul afişat pe ecran şi oferă o performanţă de afişare optimizată, această interfaţă accesibilă  permite selectarea in  diferite moduri, precum Birou, Fotografie, Film, pentru a se potrivi aplicaţiei utilizate.
Pe baza selecţiei, SmartImage optimizează dinamic contrastul, saturaţia culorilor, claritatea imaginilor şi a clipurilor video, pentru performanţe de afişare de excepţie.
La acest monitor simpla apasare a unui buton pe opţiunea modului Economie  oferă un consum redus de energie .
Philips Briliance -BDM4037UW oferă unghiuri extralargi de vizionare de 178/178 grade, rezultând imagini foarte clare pentru fotografii, navigare pe web, filme, jocuri şi aplicaţii grafice solicitante. 
Philips utilizează ecrame de înaltă performanţă pentru a oferi imagini cu rezoluţie UltraClear, 4K UHD (rezolutie de 3840 x 2160).
Monitorul curbat Philips Brilliance- BDM4037UW, foloseste tehnologia MultiView care permite utilizatorilor să folosească până la patru surse video afişate pe ecran ,toate în Full HD.
Imaginile pot fi aranjate în două moduri:
1) Modul Picture-by-Picture - util în camere de comandă (control room) sau în utilizarea mai multor dispozitive cum ar fi notebook-uri alăturate pentru a susţine o colaborare cât mai productivă.,acest mod împarte ecranul în mai multe secţiuni.
2) Modul Picture-in-Picture, ajută la urmărirea anumitor informaţii pe o mică fereastră în timp ce restul ecranului este ocupat de sarcinile principale.
“Ne-am angajat să oferim şi să aducem experiente cât mai avansate şi dezvoltate de monitoarele noastre utilizatorilor,prin combinarea 4K şi Ultra Wide Color pe un monitor curbat, acest nou model oferă o claritate fantastică în combinaţie cu un spaţiu vast pentru multiprocesare..
Acest lucru este susţinut şi de funcţia MultiView”, a declarat Artem Khomenko, product manager Philips monitoare pe Europa din cadrul MMD.