div id="mbmcpebul_wrapper" style="max-width: 1445px;">

duminică, 26 februarie 2017

Victorie la scor de hochei ,pe Allianz Arena din München.

Ieri la  München,pe stadionul Allianz Arena in partida din etapa a 22-a din Bundesliga ,s-au intalnit echipele Bayern München si Hamburg SV .
Echipa gazda ,Bayern a invins cu scorul de 8-0(3-0),un scor care aduce aminte de o partida de Hochei pe gheata ,decat una de fotbal ,si nu inteleg cum echipe precum ultimele clasate in Bundesliga , ca Darmstad 98 si Ingolstad 04 ,se lupta pentru fiecare punct si o echipa ca Hamburg care are o traditie in fotbalul german si un buget mai mare decat cele doua echipe enumerate mai devreme ,nu lupta cum ar trebui sa o faca ,sincer daca in ultimi patru sau cinci ani au scapat de retrogradare ,poate ca ar fi timpul sa aiba parte de un dus rece ,si sa revina cu o alta determinare in Bundesliga ,iar daca nu sa ramana in liga a doua .
La acest scor nu se pot spune prea multe despre echipa care a venit la  München ,ca la o partida amicala de pregatire ,acest scor nu este ceva deosebit totusi deoarece si in ultimele partide ale echipei Hamburg SV  disputate la München,s-au inregistrat scoruri destul de mari in favoarea gazdelor ,iar un 8-0 a fost inregistrat si in anul 2015 ,tot pe Allianz Arena .
La aceasta partida au asistat aproximativ 75.000 de spectatori ,arbitrul principal al acestei partide a fost Bastian Dankert din Rostock.
Cartonas galben :Douglas Santos (Hamburg SV).
Golurile acestei partide au fost inscrise de :Arturo Vidal in minutul 17,Robert Lewandowski in minutele :24,42 si 54 ,David Alaba in minutul 56,Kingsley Coman in minutele :65 si 69,si ultimul gol al partidei a fost inscris de catre Arjen Robben in minutul 87.
Chiar daca nu a inscris in aceasta partida ,Thomas Muller a fost extrem de activ ,si a reusit trei pase de gol ,in aceasta partida .
Desi a fost intr-o forma destul de buna ,Robert Lewandowski a fost schimbat dupa pauza ,si in locul sau a fost introdus Renato  Sanchez in minutul 57 ,antrenorul Carlo Ancelotti dorind probabil sa il menajeze pe unul din jucatorii importanti de la Bayern .
Antrenorul lui Bayern, Carlo Ancelotti  ,la aceasta partida a ajuns la cifra 1000 de partide de cand este antrenor ,si are un palmares deloc de neglijat ,este castigator in postura de antrenor a Uefa Champions League de trei ori ,de doua ori cu echipa italiana AC Milan in anii 2003 si 2007,si cu Real Madrid in 2014 .a castigat Ligue 1 ,in Franta in sezonul 2012-2013 cu Paris Saint Germain ,a fost declarat cel mai bun antrenor din lume in anul 2007,antrenorul anului in Franta in anul 2013, a castigat ca antrenor si Super Cupa Europei in anii 2003,2007,si 2014.
Si daca antrenorul gazdelor a ajuns la partida cu numarul 1000 ca antrenor ,portarul oaspetilor Rene Adler a ajuns la partida cu numarul 250 in Bundesliga ,dar probabil ca va incerca sa o uite cat mai repede ,spre ghinionul sau aceasta partida cu numarul 250 nu a fost una in care sa isi aduca aminte cu placere ,si oricum in partidele aparate contra lui Bayern a primit aproximativ 50 de goluri,cu echipa sa de club a avut o victori in fata lui Bayern si 13 infrangeri ,doar cele 3 egaluri poate sa il mai consoleze . 
Desi este un portar foarte bun Rene Adler nu a putut sa opreasca seria de goluri din partida disputata pe Allianz Arena ,iar cand echipa nu il ajuta ,singur nu poate face imposibilul .
In clasamentul din Bundesliga ,Bayern ocupa in continuare primul loc cu 53 de puncte ,pe locul doi se afla RB Leipzig cu 48 de puncte ,si locul trei este ocupat de Borussia Dortmund cu 40 de puncte .cu doua mai mult decat ocupanta locului 4 ,TSG 1899 Hoffenheim care are doar 38 de punte si care etapa trecuta era la egalitate de puncte cu Borussia Dortmund .
Iata si rezultatele din etapa a 22-a din Bundesliga 
VfL Wolfsburg -Werder Bremen =1-2(1-2)
Bayer 04 Leverkusen- FSV Mainz 05=0-2(0-2)
Darmstadt 98 -FC Augsburg =1=2(0-0)
SC Freiburg-Borussia Dortmund =0-3(0-1)
RB Leipzig -1/FC Koln =3-1(0-0)
Hertha Berlin -Eintracht Frankfurt=2-0(0-0)
FC Ingolstadt -Borussia Monchengaldbach=0-2(0-0)
FC Schalke 04-TSG Hoffenheim 1899=1-1(1-0).
Bayern München:
Manuel Neuer ,Philipp  Lahm (Rafinha-minutul  67),Javi Martínez,Mats Hummels,David  Alaba , Thiago Alcantara (Kingsley Coman -minutul 60),Arturo  Vidal ,Arjen Robben,Thomas Müller, Douglas Costa ,Robert  Lewandowski (Renato Sanches-minutul 57).
Hamburg SV:
Rene Adler , Sakai, Djourou, Mavraj,Douglas Santos , Wallace, Jung, N. Müller (Hunt-minutul 62), Holtby, Kostic (Waldschmidt -minutul 72) ,Gregoritsch (Ekdal -minutul 60).