marți, 15 octombrie 2019

Germania învinge Estonia la Tallinn.

Duminică 13 octombrie 2019 la Tallinn, (Estonia), pe stadionul Le Coq Arena s-a disputat partida din grupa C din preliminariile EURO 2020, dintre echipa gazdă Estonia şi Germania, această partidă a fost câştigată de echipa Germaniei cu scorul final de 3-0(0-0).
Golurile acestei partide au fost inscrise de: Ilkay Gundogan in minutele 51 si 57 si Timo Werner in minutul 71.
La această partidă au asistat aproximativ 12.100 de spectatori, arbitrul principal al acestei partide a fost Georgi Kabakov din Bulgaria.
Cartonase galbene: Sergei Lepmets in minutul 30,  Nikita Baranov in minutul 38(Estonia).
Cartonas rosu:Emre Can in minutul 14(Germania).
De menţionat că din minutul 14 al partidei, naţională Germaniei a jucat în 10 jucători, după eliminarea lui Emre Can care a primit cartonaş roşu după o intrare nesportivă la Rauno Sappinen.
Estonia:
Sergei Lemets, Nikita Baranov, Joonas Tamm, Karol Mets, Artur Pikk, Gert Kams, Mihkel Ainsalu, Ilja Antonov, Konstantin Vassiljev(minutul 61-Mattias Kait), Frank Liivak(minutul 77-Henrik Ojarmaa, Rauno Sappinen(minutul 56-Sergei Zenjov).
Antrenor principal:Karel Vooland
Germania:
Manuel Neuer,Lukas Klostermann, Emre Can, Niklas Süle,Marcel Halstenberg ,Kai Havertz,Joshua Kimmich,İlkay Gündoğan,Julian Brandt(minutul 86-Nadiem Amri,Marco Reus(minutul 77-Suat Serdar),Luca Waldschmidt(minutul 66-Timo Werner).
Antrenor principal:Joachim Low.
În aceiaşi grupă C, echipa Olandei a învins Belarus pe stadionul din Minsk, cu scorul final de 2-1(2-0), şi astfel îşi păstrează prima poziţie în clasamentul grupei C, cu 15 puncte din 6 partide disputate, urmată de echipa Germaniei pe locul doi cu acelaşi număr de puncte dar un golaveraj inferior, pe locul 3 se află Irlanda de Nord cu 12 puncte din şase partide disputate, urmată pe locul patru de echipa Belarus cu doar 4 puncte din 7 partide disputate, pe ultimul loc se află echipa Estoniei cu doar un punct din şapte partide disputate.
Următoarea partida de disputat a naţionalei Germaniei va fi în data de 16 noiembrie 2019, pe stadionul Borussia -Park din Mönchengladbach, contra echipei naţionale a Belarusului, urmând ca la doar trei zile să întâlnească tot pe teren propiu în data de 19 noiembrie 2019 pe stadionul Commerzbank-Arena din Frankfurt, echipa naţională a Irlandei de Nord.