luni, 28 octombrie 2019

Lewandowski un nou record in Bundesliga.

Sâmbătă 26 octombrie 2019 la München, în etapa cu numărul 9 din Bundesliga s-a disputat pe stadionul Allianz Arena partida dintre Bayern München şi Union Berlin, această partidă a fost câştigată cu scorul final de 2-1(1-0), de Bayern München.
La această partidă au asistat aproximativ 75.000 de spectatori, arbitrul principal al acestei partide a fost Marco Fritz din Korb
Cartonas galben:Robert Andrich.
Golurile acestei paride au fost înscrise de: Benjamin Pavard în minutul 13, şi Robert Lewandowski în minutul 53, pentru Bayern München şi Sebastian Polter în minutul 86 din penalty, pentru Union Berlin.
De menţionat că în minutul 58 al acestei partide Manuel Neuer a salvat poarta lui Bayern, reuşind să apere un penalty-ul executat de Sebastian Andersson.
Robert Lewandowski după înscrierea golului în această partidă a reuşit să doboare un nou record în Bundesliga, este primul jucător care reuşeşte să înscrie în fiecare din cele nouă etape disputate până acum în Bundesliga, în prezent are 13 goluri înscrise în cele nouă partide în care a evoluat.
Robert Lewandowski ar fi reuşit în această partidă dubla dacă golul sau ar fi fost validat în minutul 86, dar sistemul VAR nu a validat acest gol, şi astfel a rămas marcatorul doar a unui singur gol în această partidă disputată contra Union Berlin.
Bayern München:
Manuel Neuer ,Joshua Kimmich, Benjamin Pavard,Jerome Boateng, David Alaba ,Thiago Alcantara,Thomas Müller, Coutinho (Leon Goretzka -minutul 86) Kingsley Coman (Serge Gnabry-minutul 65),Robert Lewandowski, Ivan Perišić (Corentin Tolisso -minutul 77).
Union Berlin:
Lukasz Gikiewicz , Trimmel, Friedrich, Subotic, Lenz , F. Kroos (Becker-minutul 60),Robert Andrich , Ingvartsen (Ujah-minutul 66), Gentner, Bülter , Sebastian Andersson (Sebastian Polter -minutul 66).
După această partidă câştigată Bayern acumulează 18 puncte şi se află la doar un punct de ocupanta primului loc Borussia Monchengladbach care are 19 puncte din 9 partide disputate, pe locul trei se află SC Freiburg cu 17 puncte, urmată pe locul 4 de VfL Wolfsburg cu acelaşi număr de puncte dar un golaveraj inferior.
Iata si rezultatele care s-au inregistrat in etapa cu numarul 9 in Bundesliga:
FSV Mainz 05-1.FC Koln=3-1(1-1).
Hertha Berlin -TSG 1899 Hoffenheim =2-3(0-2).
SC Freiburg-RB Leipzig=2-1(1-0)
Schalke 04-Borussia Dortmund=0-0
SC Paderborn 07-Fortuna Dusseldorf=2-0(1-0)
Bayer 04 Leverkusen-Werder Bremen=2-2(1-1)
VfLWolfsburg-FCAugsburg=0-0
Borussia Monchengladbach-Eintracht Frankfurt=4-2(2-0).