div id="mbmcpebul_wrapper" style="max-width: 1445px;">

luni, 2 decembrie 2019

Bayer Leverkusen victorie pe Allianz Arena.

Sâmbătă 30 noiembrie 2019, în etapa cu numărul 13 din Bundesliga, pe stadionul Allianz Arena s-a disputat partida dintre Bayern München şi Bayer Leverkusen, aceasta partida a fost castigata de echipa din Leverkusen cu scorul final de 2-1(2-1).
După această înfrângere pe propriul teren Bayern ocupă în prezent locul patru în Bundesliga cu 24 de puncte din 13 partide disputate.
Primul loc în Bundesliga este ocupat de Borussia Mönchengladbach care are 28 de puncte din 13 partide disputate, pe locul doi este RB Leipzig cu 27 de puncte, urmată pe locul trei de Schalke 04 cu 25 de puncte.
Este prima înfrângere a lui Hâns Dieter Flick ca antrenor interimar la Bayern, până la această partidă el avea patru victorii consecutive şi un golaveraj de 16 goluri marcate şi zero primite.
Este inexplicabil cum în acest sezon Bayern a pierdut pe Allianz Arena de două ori, cam cât în ultimele 3 sezoane şi asta după ce a învins la scor în Champions League, prima oară au învins pe Tottenham la Londra cu scorul de 7-2, şi au fost învinşi de Hoffenheim 1899 cu scorul de 2-1, iar acum au învins Steaua Roşie la Belgrad cu scorul de 4-0, şi au fost învinşi cu 2-1 de Bayer Leverkusen.
Următoarea partidă pe care o va disputa Bayern va fi în data de 7 noiembrie 2019, pe stadionul Borussia Park contra primei clasate în Bundesliga, Borussia Mönchengladbach.
La această partidă ai asistat aproximativ 75.000 de spectatori, arbitrul principal al acestei partide a fost Guido Winkmann din Kerken.
Cartonase galbene:Leon Goretzka (Bayern  München)/ Baumgartlinger, Bellarabi, S. Bender(Bayer Leverkusen)
Cartonas rosu :Jonathan Tah (Bayer Leverkusen)in minutul 81.
Golurile acestei partide au fost înscrise de: Leon Bailey în minutele 10 şi 35 pentru Bayer Leverkusen şi Thomas Müller în minutul 34, pentru Bayern München.
Deşi jamaicanul Leon Bailey a reuşit dubla şi a adus victoria echipei sale în această partidă, o foarte mare contribuţie a avut-o şi portarul celor de la Leverkusen, Lukas Hrádecky care a reuşit să apere nu mai puţin de şapte sau opt şuturi care dacă ar fi intrat în poartă altfel ar fi arătat tabela de marcaj la finalul acestei partide.
Bayern München:
Manuel Neuer,Benjamin Pavard, Javi Martínez (Thiago Alcantara - minutul 80),David  Alaba, Alphonso Davies ,Thomas Müller (Philippe Coutinho -minutul 69),Joshua Kimmich,Leon Goretzka - Perišić (Coman -minutul 69),Robert Lewandowski, Serge Gnabry.
Bayer Leverkusen:
Lukas Hrádecky, L. Bender,Jonathan Tah, S. Bender, Wendell (Sinkgraven -minutul 65), Baumgartlinger, Aránguiz (Demirbay-minutul 80),Diaby, Amiri, Bailey (Bellarabi-minutul 63) ,Volland.
Iata si rezultatele din etapa cu numarul 13 din Bundesliga:
Schalke 04-Union Berlin=2-1(1-1).
TSG 1899 Hoffenheim -Fortuna Dusserdorf=1-1(1-0).
Hertha Berlin -Borussia Dortmund=1-2(1-2).
FC Koln-FC Augsburg=1-1(0-1).
SC Paderborn 07-RB Leipzig =2-3(0-3).
Borussia Mönchengladbach-SC Freiburg=4-2(1-1).
VfL Wolfsburg -Werder Bremen=2-3(1-2).
FSV Mainz 05-Eintracht Frankfurt=2-1(0-1).