luni, 24 mai 2021

Campionatul Mondial de Hochei pe gheaţă - Letonia 2021 - ziua 4,Slovacia invinge Rusia si Germania a treia victorie consecutiva.

Astăzi 24 mai 2021, în a patra zi a Campionatului Mondial de Hochei pe gheaţă din Letonia 2021 s-au disputat patru partide câte două din fiecare grupă A şi B.
Iată şi rezultatele:
Grupa A -OSC (Centrul Sportiv Olimpic) Riga.
Slovacia-Rusia=3-1(0-0)(1-1)(2-0).
Echipa Slovaciei a reusit sa invinga Rusia echipa favorita la medalie din fiecare an,pentru echipa Slovaciei au inscris:Milos Kelemen, Martin Gernat, Marek Daloga.
Pentru echipa Rusiei a inscris Alexander Barabanov in minutul 31:06.
                                    sursa video:YouTube

Cehia-Belarus=3-2(0-0)(2-1)(0-1)(1-0).
Pentru echipa Cehiei au inscris:Jan Kovar, Filip Zadina, Dominik Kubalik
Pentru Belarus au inscris:Yegor Sharangovich si Vladislav Yeryomenko.
                                    sursa video:YouTube 


Grupa B-Arena Riga
Letonia-Italia=3-0(0-0)(1-0)(2-0)
Echipa tari gazda a reusit sa invinga Italia si sa spere la calificarea in optimi,pentru echipa Letoniei au inscris:Lauris Darzins si Martins Karsums doua goluri.
                                    sursa video:YouTube 

Germania-Canada=3-1(2-1)(0-0)(1-0).
Echipa Canadei este la a treia infrangere consecutiva in Grupa B,nu am mai vazut de foarte multa vreme o echipa asa nemotivata a Canadei si care sa nu reuseasca sa isi revina pentru a juca hocheiul cu care a reusit sa isi faca fericiti suporteri din lumea intreaga  in aceasta partida nationala Germaniei a fost mai buna si a aratat un hochei de calitate ,iar daca echipa Canadei este la a treia infrangere consecutiva ,echipa Germaniei este la a treia victorie consecutiva dupa ce in primele doua partide a invins nationalele Italiei si Norvegiei la scor.
Pentru echipa Germaniei in aceasta partida au inscris : Stefan Loibl, Matthias Plachta, Korbinian Holzer cu poarta goala.
Pentru echipa Canadei a inscris Nick Paul in minutul 18:19.
                                     sursa video:YouTube