div id="mbmcpebul_wrapper" style="max-width: 1445px;">

miercuri, 9 septembrie 2015

Cea mai proasta femeie din Ungaria.

Vreau sa mentionez de la inceput ca nu am nici o aversiune fata de cetateni de etnie sau nationalitate maghiara ,am chiar prieteni si am jucat impreuna hochei sau fotbal ,am avut chiar o relatie de prietenie cu o fata care apartine acestei nationalitati.
Astazi am vazut ce a putut sa  faca o  femeie din Ungaria ,care  desi  rolul sau era cu totul altul,ea a  inceput sa arate cat de mult ajuta ea politia, prin gesturile sale incalificabile sa le numesc asa, aceasta in mai multe randuri loveste oameni nevinovati in numele celor care nu sant de acord cu refugiati care tranziteaza teritoriul tari vecine pentru a ajunge in zone in care spera ei sa poata trai fara frica de a fi omoriti .
De ce am ales acest titlu?simplu ,asa am considerat  ca poate fi numita o reportera de televiziune din Ungaria , angajata a postului N1TV (post de televiziune al partidului xenofob si antimigratie Jobbik ,partid de extrema dreapta in opozitie in Ungaria).
Aceasta asa zisa reportera pe numele sau real Petra Lazlo, care facea si pe cameramanul pentru respectivul post numit mai sus ,s-a aflat astazi la punctul de frontiera  Rozke ,la granita dintre Ungaria cu Serbia ,si  a aratat ca are grave probleme de comportament ca altfel nu imi explic cum a reusit sa loveasca refugiati care au fortat  bariera facuta de autoritatile maghiare pentru a nu se mai trece pe la acest punct de frontiera ,ea era trimisa acolo sa filmeze sau sa transmita o stire cu privire la acest aspect al treceri a mii de refugiati pe la acest punct de trecere de la Rozke,in schimb ea s-a aratat mai interesata sa loveasca refugiati fara sa tina seama ca ei sant si asa loviti de soarta .
A lovit o fata nevinovata si cel mai revoltator moment a fost cand a lovit un refugiat care avea in brate un copil ,desi postul de televiziune la care era angajata aceasta  retarda a anuntat ca a concediat-o si considera subiectul inchis , pentru mine ramane cea mai proasta  femeie din Ungaria.
Imi asum dinainte toate comentarile care vor fi facute de catre cele mai feministe persoane care vor spune ca sant misogin ,ei da sant misogin dar macar sant cu un motiv intemeiat ,pe aceste feministe le rog sa priveasca filmarea in care batranul care fuge este lovit intentionat desi avea un copil in brate ,este revoltator cum anumite persoane isi permit sa se poarte ca niste animale in jungla, cu semeni sai in acest secol 21.
                             
                              Sursa video:YouTube
Conform ultimelor date primite despre batranul agresat de catre Petra Lazlo ,el se numeste Osama Al Ghabad ,acesta a fost antrenor de fotbal al echipei All Fotuwwa  SC,din orasul Deir Al Zor din Siria.
La inceperea razboiului in Siria ,acesta datorita faptului ca nu a fost de acord cu ororile facute de catre presedintele sirian Bashar Al Assad ,si participand la mitinguri de protest a  fost considerat opozant al regimului Bashar ,el a fost arestat si torturat ,eliberat ulterior acesta a parasit orasul cand ISIS ,a ocupat orasul Deir Al Zor .
Osama Al-Ghabad a fugit din Siria,impreuna cu familia sa in Turcia,la plecarea din tara unul dintre fii a fost ranit si a ramas cu sotia lui Osama Al Ghabad, ei se afla intr-o tabara de refugiati din Turcia.
Osama Al-Ghabad  a plecat mai departe impreuna cu cel mai mic fiu al sau, cu gandul de a reusi sa isi construiasca un trai mai bun si cu timpul sa isi reintregeasca  familia.