div id="mbmcpebul_wrapper" style="max-width: 1445px;">

joi, 17 septembrie 2015

Toshiba Satellite Radius 12.

La IFA Berlin ,producatori japonezi de la Toshiba au expus cel mai nou laptop proiectat pentru noul sistem de operare Windows 10,acesta se numeste Toshiba Satellite Radius 12,si este primul laptop cu ecran Ultra Hd 4K ,care are format de 12,5 inch(37 centrimetri) ,acesta este disponibil si in versiunea Full HD,are un ecran fixat cu o balama dublu articulara si poate fi pliat de spatele carcasei pentru pentru a reliza folosirea acestuia si ca tableta.
Toshiba Radius 12 ,are o configuratie bazata e noile procesoare Skylake pe 14 nm de la Intel ,in aceasta oferata sant incluse si modele Core 17 cu performante de top de pana la 8GB memorie RAM.
In exteriorul carcasei se gaseste un conector de ultima generatie USB Type -C,care are doi conectori USB obisnuiti si port HDMI pentru conectarea unui monitor la tv.
Datorita sistemului de operare Windows 10 ,Toshiba Satellite Radius 12 are inclusa si functia de recunoastere faciala, cu ajutorul web camului instalat deasupra ecranului,acest tip de laptop este prevazut sa apara si in Romania la sfarsitul anului 2015 ,momentan nu se cunoaste pretul exact al acestui produs al celor de la Toshinba